|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Video Με Κοπάδι Αρλεκίνων
Video Με Κοπάδι Αρλεκίνων Σας Παραθέτω Ένα VideoΜε Κοπάδι Αρλεκίνων (10 άτομα) (Trigonostigma Rasbora heteromorpha) Για να Δείτε Συμπεριφορές Που Δεν Περίμενα Να Δω Όταν τα Πήρα Τελικά Είναι Πολύ Καλη Επιλογή…. Και μια ερώτηση ξέρει κανένας γιατί τα PhantomTetra (8 άτομα) είναι κριμένα συνέχεια κάτω από τα φυτά….
|
|
||||
|
||||
¶ρχοντες είναι!Πρόσφατο είναι το video?
|
||||
|
||||
Αυτο ξαναπεστο ! ReSpEcT !
|
||||
|
||||
Πριν μια Ωρα ειναι το Video
Ευχαριστω Μιχαλη |
|
||||
|
||||
Πραγματική συμπεριφορά κοπαδιού!!!Πολύ όμορφα!
|
|
||||
|
||||
Τί τους έπιασε έτσι ξαφνικά και άρχισαν να κοπαδιάζουν άραγε?Εγώ τους θυμάμαι να κοβουν βόλτες.Λάθος θυμάμαι?Γιάννη,πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο είπαμε...?
|
||||
|
||||
Το ενυδρειο ειναι 240λιτρα.
Δεν Θυμασαι λαθος εχει περιπου 7-10μερες που εχουν γινει κοπαδι μαλλον ηθελαν λιγο χρονο να κανουν κοπαδι και να δημιουργησουν ιεραρχιες... τι να πω |
|
|||
|
|||
...στο δικο μου ριο180 οταν τους ειχα μονους (20 ητανε) πιανανε κεντρο γηπεδου και με ελαχιστη κινηση.Αυτο το "πραμα" στο δικο σου δεν το ειδα ποτε σε μενα...
Βεβαια ειδα παιχνιδισματα και αυγα,οχι ομως πιτσιρικια.
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο θέαμα και ωραίες συμπεριφορές πάντως.Τέλεια!
------------------------- Ήτανε πυκνοφυτεμένο?Γιατί και εγώ στο 180 είχα τους καρδινάλιους και στη σέντρα τη βγάζανε χωρίς κινήσεις.Ήταν πυκνοφυτεμένο.Του Γιάννη έχει και αρκετό χώρο για κολύμπι,ίσως για αυτό.Γιάννη,τί μήκος έχει το ενυδρείο?
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zipo : 22-09-10 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Γιατι ειναι ...φαντασματα
|
|
||||
|
||||
Τα διατηρησα για 2.5 χρονια σε 1 μετρο ενυδρειο. (μετανοιωσα που εδωσα ολο το ενυδρειο οπως τελικα ειχε διαμορφωθει σε τελειο ασιατικο)
Τα ειχα για 2-3 μηνες στην αρχη σε 50 εκ μηκος και δεν ηταν τ ιδιο. Πολυ στατικα φαινονταν.. Απο τα πιο ομορφα σμηνοψαρα και σφιχτο κοπαδι. Φυσικα δεν εχουν συνεχεια αυτην την συμπεριφορα. Αν εχει δυνατη ροη το νερο τους αρεσει να το κανουν. Επισης το κανουν οταν στρεσαρονται, εκτος απο οταν χαιρονται. Θα δεις να κανουν και το ντουζακι τους το βραδυ κατω απο την εξοδο του φιλτρου ή οταν κανεις αλλαγη. Θα δεις κι αλλα ενδιαφεροντα, ερωτοτροπιες, σκανδαλιες, μαλωματα αρσενικων, γεννες κατω απο πλατυα φυλλα φυτων.
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο Γιάννη!!
Πολύ χορταστικό.... |
|
||||
|
||||
Αυτο που λες με την δυνατη ροη ''κολλαει'' στην περιπτωση μου γιατι πριν καποιες μερες εδωσα μπολι στον ζιπο και εβγαλα απο το φιλτρο ολο το ενυδρειακο βαμβακι + καθαρισα το φιλτρο + μετα απο λιγο κλαδεψα και το ενυδρειο, οποτε η ροη ειναι πολυ δυνατη (το φιλτρο μου ειναι 1850λ/ω βαλε και οτι το ενυδρειο ειναι 180-200λιτρα καθαρα αρα 9-10 φορες την ωρα γυρναει....)
Παράθεση:
Τολη δεν το ειχα συνδιασει το ονομα με την συμπεριφορα |
|
|||
|
|||
Υπέροχα τ' αρλεκινάκια σου Γιάννη, δεν φανταζόμουν ότι θα κάνουν τόσο σφιχτό κοπάδι, να κάποια υπέροχα και παρεξηγημένα (από πολλούς) ψάρια.
Και το ενυδρείο πανέμορφο και πολύ σωστά (κατά τη γνώμη μου) στημένο και τους δίνει τον απαραίτητο χώρο και το ρεύμα να κάνουν αυτόν τον χορό. |
|
||||
|
||||
Τελικα το δεντρο οντως εδωσε την πνοη του...Πολυ ομορφο το θεαμα Γιαννη,μπραβο,ασε το pc και πηγαινε να τα χαζεψεις
|
|
||||
|
||||
εδω ειχα γραψει μερικα δευτερολεπτα απο ντουζακι
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο το θεαμα...
|
|
|||
|
|||
Δεν ειναι παραξενο, αν τα δει κανεις (εστω τα ξαδερφια τους) σε φυσικο περιβαλλον
|
|
|||
|
|||
Πραγματικά εξαιρετικό video.
|
|
||||
|
||||
Υπεροχο κοπαδιασμα.
Πρωτη φορα το βλεπω σε αρλεκινους. |
|
||||
|
||||
Μου φαινεται Γιαννη επρεπε να παντρευτεις για να αρχισουν το κοπαδιασμα
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια μιας και σημερα μπηκαν αρκετα φυτα αμα βρω χρονο θα σας βαλω ενα ακομα βιντεο το βραδακι
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο το θέαμα
|
||||
|
||||
Νεο Βιντεο Πριν 1 Ωρα
|
|
||||
|
||||
Γιάννη,έγινε ακόμη καλύτερο.Θα το δω κάποια στιγμή και από κοντά.
|
||||
|
||||
Εγώ πότε θα το δω αυτό το αριστούργημα από κοντά???
|
|
||||
|
||||
θα κανονησουμε καφεδακι
|
|
|||
|
|||
Παρ' όλο που το έχω δει κι από κοντά, δεν μπορώ να μην ξανατονίσω πόσο όμορφοι είναι ...οι ξιφοφόροι σου και τι χρώμα δίνουν στο ενυδρείο.
Αν δεν τους ενοχλούσαν κι αυτά τα αρλεκινάκια που προσπαθούν ματαίως να κλέψουν την παράσταση στριφογυρίζοντας σα δαιμονισμένα... |
|
||||
|
||||
Κωστα ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ θα τους πεταξω στο μπαλκονι σου τους δεμονισμενους Αρλενικους που τρομαζουν τα Ξιφοφορακια μου.....
Πλακα πλακα αμα πιασω τους ξιφο να δεις για ποτε θα ερθω σπιτι σου για καφε |
|
||||
|
||||
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Video για Ramirezi | Τσιόνογλου Σταύρος | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 30-05-10 21:16 |
Video ια την Tropica | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-10 09:28 |
Malawi video | lingistis | Malawi | 2 | 19-02-10 14:53 |
Corydoras Bronze - Κοπάδι;;; | Moutralewn | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-06-08 08:34 |