|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αυτος λοιπον ειναι ο Tobby..στην πρωτη φωτο ειναι την ημερα που τον πηρα μολις 800gr...
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφος ο αντρας σου!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Να σου ζησει!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα(bokosta) δες θεμα που ανοιξε! κ εγω διαβασα τον τιτλο κ περιμενα να δω τιποτα αλλο...
![]() ![]() ------------------------- επισης προσεξτε το ενυδρειο πισω δεξια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris vas : 04-05-10 στις 00:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πες ψωναρα οτι ηθελες να ανεβασεις φωτογραφια σου και δεν εβρισκες αλλη δικαιολογια και ασε τα ψοφια!
![]() Πανεμορφιδης ο σκυλος σου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωωωωωωωωωωωωωωω..............πανεμορφος!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο απαράδεκτο, ούτε για προθάλαμο οδοντιατρείου δεν κάνει. ![]() Πάντως ο Tobby είναι πιο γλυκούλης από εσένα εδώ που τα λέμε.. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια!!οσο για το κακεντρεχες σχολιο σου dimi δεν θα απαντησω...δεν το σκεφτηκα οτι θα το παρετε ετσι..
ας τη διαγραψουν οι mods παρακαλω.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γτ κωστα τι δεν σου αρεσει????
![]() ![]() ![]() το τιμονι η η πρασινη αμμος??? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
...να αλλαξεις το φοντο,να φυγουν ενυδρεια,σκυλακι κ.λ.π και κατα προτιμηση βαλε ενα σκουροχρωμο,θα δειξεις πιο ωραια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφήστε την βρε την κοπέλα!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι για μένα για την ψυχική οδύνη του Tobby που δε θα βλέπει πια στο GAB τη μαμά του ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον ξεφυγαμε απο το θεμα...που ειναι ο Tobby..
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
στο 6ο ειμαι τελειωνω..ποιος ειναι ο πατερας σου??μηπως εχει καμια ακρη για περιοδοντολογια 3??
time is running out..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη debbie : 04-05-10 στις 08:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!! Γλύκας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπέροχος!!!!!!!!!!!!
Να σου ζήσει, και καλό κουράγιο με την παρέα που σε αγαπάει τόσο!!!! ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα ... ε κουκλος ηθελα να πω!!!
να σου ζησει κ να τον χερεσαι εχει καλο γουστο ομως ο Tobby ;p |
|
||||
|
||||
![]()
γλύκας ο δικός σου αν και μαλλον είναι παιδάκι ακόμα
tobby ελεγα το παπαγαλάκι μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
κουκλαρα...ο toddy......
|
|
||||
|
||||
![]()
Mods το ποστ έχει ξεφύγει από το αρχικό θέμα,αιτουμαι την άμεση διαγραφή του και bannαρισμα του χρήστη Debbie!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τη μας κανεις κοριτσακι μου ξερεις ποσο εχουν παει τα υπογλωσσια μικροι μεγαλοι καρδιακα θα παθουμε
το σκυλακι τα σπαει φτου φτου εσενα δε φτυνω με τετειο ματι δε σε ποιανει τιποτα ![]() +100000000000000000000000000000 με τον panos1972 ασχετο με το θεμα ποσα ευρω εχει ενα τετειο σκυλακι ?????
|
||||
|
||||
![]()
μη ξεχνάτε ο τομπι είναι το θέμα.
![]() ![]() να σου ζήσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ύστερα σου λένε δεν υπάρχει λειψανδρία
![]() Μπράβο Tobby! |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέψου να έβγαζες το σκυλάκι φωτό με κανένα μαγιό στην παραλία τι θα άκουγες !
![]() ![]() ![]() την φάγατε βρε την κοπέλα ![]() ![]() ![]() (μπορείς να αφήσεις τηλέφωνο και διεύθυνση σε ΠΜ .. ευχαριστώ ) ![]() ![]() πανέμορφο το σκυλάκι !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω πολυ για σχολια για τον Tobby....
οσο για τα υπολοιπα δεν απανταω γιατι βλεπω αυτος που μου εμαθε το gab να μου απαγορευει κ να ξαναμπω..... ![]() ![]() ![]() χαρη επειδη ρωτησες το συγκεκριμενο ειναι μαλτεζακι και το πηρα απο ενα pet shop εδω στη θεσ/νικη 600ευρω και απ'οτι ξερω οι τιμες καπου εκει κυμαινονται.....
|
||||
|
||||
![]()
600 υπογλωσσια πρεπει να παρω μετα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η φωτο αδικει...και τους 2 σας...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dimis1978;442615]Πες ψωναρα οτι ηθελες να ανεβασεις φωτογραφια σου και δεν εβρισκες αλλη δικαιολογια και ασε τα ψοφια!
![]() Kαλά κάνεις και την ξεμπροστιάζεις Δημήτρη, άκου θράσος και ξετσιπωσιά. Το ενυδρείο απαράδεκτο, ούτε για προθάλαμο οδοντιατρείου δεν κάνει Σοβαρολογείτε τώρα ή γίνεται κάποια πλάκα που δεν την έχω καταλάβει εγώ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ποστ έγινε για το σκυλάκι ..
όλα τα υπόλοιπα είναι στα πλαίσια της πλάκας και του καλοπροαίρετου χιούμορ ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ανιδεος τα καταφερε?(εγω ειμαι αυτος) :D | tirogalos | Γλυκό νερό - Γενικά | 49 | 11-05-10 19:48 |
ξερει κανεις τι σαλινγκαρος ειναι αυτος εδω ο μπομπιρας? | Singha | Σαλιγκάρια | 2 | 21-03-10 20:47 |
Κυκλος ζωης του Ick | theofilos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 28 | 09-02-09 09:51 |
τι οργανισμος ειναι αυτος? | Vasilis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 18-05-05 16:27 |