![]() |
#1 |
θερμανση....
![]() Αξιολόγηση:
![]() αν και εχει καιρο που ξεκινησα το ενυδρειο μου 60λτ....λογω της ζεστης δεν ανοιξα την συσκευη θερμανσης!τωρα που αρχισε να κανει λιγο κρυο λεω να το βαλλω σε λειτουργεια....στους ποσους βαθμους θα πρεπει να ειναι σε 60λτ ενυδρειο φυτεμενο?
|
|
Εμφανίσεις: 2953
|
|
||||
|
||||
![]()
εξαρτατε απο το τι εχεις μεσα αλλα συνηθος μπαινει 24-26 βαθμους
κοιτα και το θερμομετρο σου τι λεει μορει και να μην χρειαστεις τιποτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω μολυ και ξιφοφορους.....το θερμομετρο μου λεει γυρω στους 22-23 βαθμους κελσιου!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις να βαλεις τον θερμοστατη σου στους 25 ωστε να πιασεις την επιθυμητη θερμοκρασια.ο θερμοστατης μολις πιασει την θερμοκρασια που του εχεις ρυθμισει σταματαει να δουλευει αυτοοματα και ετσι δεν θα καις και πολυ ρευμα! ειδικα εσυ που εχεις τωρα 22-23 εισαι μια χαρα
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολούθησε το ενυδρείο στην αρχή μην ανέβει πολύ η θερμοκρασία, γιατί πολλές φορές υπάρχει απόκλιση μεταξύ της θερμοκρασίας που ρυθμίζεις τον θερμοστάτη και της πραγματικής θερμοκρασίας στην οποία λειτουργεί.
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΙΜΝΗΣ | kwstas_original | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 14 | 19-09-09 15:39 |
μετασχηματιστης υπερβολικη θερμανση | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-03-09 01:06 |
Θερμανση σε μεγαλο ενυδρειο - λυσεις? | PLUTON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-09-07 07:05 |
ψυξη/θερμανση | mikele | Δίσκοι | 29 | 02-06-06 10:27 |