|
|||
|
|||
![]()
γεια σας! θα ηθελα να μου προτεινετε πως να φωτισω ενα 10 λιτρο που εχω με ευκολα φυτα μοσσ κλπ! καμια ιδεα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτα τα λιτρα με ευκολα φυτα μπορεις να βαλεις και λεντοταινιες.
Η με καποιον τροπο μια τ5 των 8 watt. |
|
|||
|
|||
![]()
Η με ενα φωτιστικο γραφειου.
|
|
||||
|
||||
![]()
για ενα ενυδρειο 1ο λιτρων θα εκανα οτι λεει ο raven
|
|
|||
|
|||
![]()
με τι λαμπα ομως??
|
|
||||
|
||||
![]()
με μια απλη λαμπα στα 10w max ή με ενα φωτιστικο λεντ μην παρεις με λαμπα πυρακτωσεως γιατι θα σου ανεβαζει την θερμοκρασια
|
|
|||
|
|||
![]()
να μην προσεχω φασματα κλπ
|
|
||||
|
||||
![]()
στα 10 λιτρα δεν αξιζει μια σωστη λαμπα θα ειναι πολυ πιο ακριβη απο ολο το αλλο ενυδρειο
|
|
|||
|
|||
![]()
Συνηθως οι λαμπες PC που εχουν αυτα τα φωτιστικα για γραφειο, βγαζουν λευκο φως γυρω στα 4500k. Οποτε ειναι μια χαρα για τα φυτα.
Εγω την ειχα παρει 18ευρω και την εχω ακομη μετα απο 3 χρονια. Εχω αλλαξει λαμπα μονο 1 φορα. Πιστευω οτι ειναι ευκολη και γρηγορη λυση για τοσο μικρο ενυδρειο και επισης κομψη και ομορφη , αφου αποφευγεις τα καλωδια κλπ |
|
|||
|
|||
![]()
θα ειναι ενταξει τα φυτα ομωσ??
------------------------- raven οταν λεσ λαμπα pc τι εννοεισ!! ευχαριστω για ολες τις απαντησεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη scooby14 : 11-10-10 στις 21:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
PC= Power Compact
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος με led | Μανος Θες | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 25-09-10 15:11 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-04-09 12:18 |
φωτισμος | iliastra | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-03-09 22:23 |
Φωτισμος | Satriani | Φωτισμός | 5 | 05-03-09 06:49 |
φωτισμος | τονυ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 15-08-07 16:47 |