![]() |
#1 |
Προσθήκη υποστρωματος, απομακρηνση σαλιγκαριού
![]() Αξιολόγηση:
![]() Για σας παιδιά,
Εδώ και 6 μήνες έχω ξεκινήσει και εγώ να ασχολούμαι με ένα ενυδρείο 60 λίτρων, το όποιο φιλοξενεί 2 αγγελόψαρα και μια ζέβρα. Στον πάτο έχω τοποθετήσει χαλικάκι περίπου 2 εκ. πάχος αλλά τίποτα ως υπόστρωμα για φυτά. Κάποια στιγμή προσπάθησα να φυτέψω και ένα φυτό το όποιο αν και στην αρχή έδειχνε πολλά υποσχόμενο(έβγαλε ρίζες, νέους βλαστούς κλπ) μετά άρχισε να κιτρινίζει από την βάση προς τα πάνω, τα φύλα του έχασαν εντελώς το χρώμα τους και σε διάστημα 3 μηνών πέθανε και το αφαίρεσα). Ξέχασα να σας αναφέρω πως μαζί με το φυτό πήρα και ένα σαλιγκάρι (πρέπει να είναι το golden apple snail αλλά έχει κάνει αυγά) το οποίο εννοείται πως θα καθάριζε τα τζάμια από την άλγη ,( αλλά μάλλον καθάρισε το φυτό)!!! ![]() Η ερώτηση μου είναι εάν μπορώ να βάλω τώρα υπόστρωμα στο ενυδρείο για να φυτέψω φυτό ή εάν πρέπει να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, το σαλιγκάρι πρέπει να απομακρυνθεί ? ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2500
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση σαλιγκαριού | sv2gfx | Σαλιγκάρια | 0 | 05-05-10 13:56 |
Αναγνώριση σαλιγκαριού | SOCRATIS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-11-06 21:50 |
Yποπτη συμπερηφορά σαλιγκαριού | Θανάσης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 19 | 23-09-06 13:20 |
Είδος Σαλιγκαριού | CENTAUR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-03-05 20:59 |
αναγνώριση σαλιγκαριού ... | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-02-03 21:08 |