![]() |
#1 |
Προτείνετε ψάρια για το νεο ενυδρείο μου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Πληροφορίες
Διαστάσεις:100*40*50 Όγκος:180 Κατηγορία:κοινωνικό Φυτά: Anubias barteri var. nana ,Hygrophila corymbosa,Rotala macrandra,egeria densa,ceratophyllum ,cryptocorines και άλλα 3 που δεν γνωρίζω. Ψάρια / ¶λλα είδη: 4 apple snails Διακοσμητικά υλικά:Υπόστρωμα flourite , χαλαζιακό χαλίκι μαύρο 5 εκ. 3 ρίζες Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 1 plant power 30watt και 1 λευκή 30watt Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες Φιλτράρισμα:eheim aquaball 2212 Θερμοστάτης: JAGER 150 Watt Λίπανση: 15 ml aquaflorin Παροχή CO2:diy co2 Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):17 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):20 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):- Αλλαγές νερού:1 την εβδομάδα Θερμοκρασία:26c ¶λλες πληροφορίες: Γειά σας παιδία σήμερα έβαλα φυτά στο ενυδρειο μου , μου έδωσα και κάποια σαλιγκάρια νομίζω τα apple snails είναι , υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί από τι βλέπω σκάβουνε , αύτα τρώνε μονό άλγη ? Πείτε μου προτάσεις για διακόσμιση .. αυτό το φυτό στο αριστερό κορμό τι είναι ? Να ρωτήσω έχω αεραντλια να την έχω σε λειτουργία ή όχι ? Στο φίλτρο έχω συνδέσει diy co2 . Κάτι ακόμη όλα τα φυτά τα έχω φυτέψει είναι κάποιο το οποίο δεν πρέπει να φυτευτει? Απο το μαγαζί που πήρα τα φυτά μου έδωσε υγρό λίπασμα το aquaflorin χρειάζεται να πάρω και άλλο με σίδηρο? Δοσολογία 20 ml με κάθε αλλαγη? εικονες εδω . http://www.aquatek.gr/vb/showthread....416#post474416 |
|
Εμφανίσεις: 2394
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσόψαρα
![]() ![]() Έχεις σκληρό νερό όμως
|
||||
|
||||
![]()
Κιχλιδες μαλαουι.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψάρια σε 96λ ενυδρείο; | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 05-06-10 10:18 |
Προτείνετε ενυδρείο | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 01-04-09 15:53 |
Πρώτα ψάρια στο ενυδρείο. | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-09-07 21:35 |
Αταίριαστα ψάρια στο ενυδρείο. | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-06-07 23:27 |
Τι προτείνετε; (ψάρια) | stat | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-06-07 20:00 |