|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω αποφασίσει να αλλάξω την ψαροσύνθεση, και θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια ψαράκια που να κοπαδίζουν (σε 180 λίτρα). Θα μπορούσε κανείς να προτείνει κάτι κατάλληλο, με δεδομένο ότι το νερό μου έχει ΚΗ=11, GH=14 και Ph γύρω στο 7.2; Τα περισσότερα κοπαδόψαρα που βρίσκω είναι για μαλακό/όξινο νερό...
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τι συγκατοικους θα μπουν;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν red cherry, 3 SAE και μπόλικα endlers. Τα endlers θα δοθούν σίγουρα. Τα υπόλοιπα, φεύγουν αν χρειαστεί. Γενικά είμαι διατεθημένος να ξεκινήσω από το μηδέν.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα iriatherina πως σου φαινονται? |
|
|||
|
|||
![]()
H Ασια και η Αυστραλια εχει πολλα κοπαδοψαρα που κανουν για νερο δικτυου..
απο εμενα μερικες προτασεις: Cherry barbs white cloud minnows Celestial Pearl Danio Microrasbora erythromicron Pseudomugil furcata Danio rerio Aπο Αφρικη το μονο που εχω δει ειναι τα Congo tetra. και τα Bedotia geayi (Μαλγασιο ειδος). Απο Ν. Αμερικη ισως τα Emperor tetra (σε μετρια σκληρο νερο) |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μερικά από αυτά νομίζω ότι πρέπει υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη (τουλάχιστον dannio και barb...)
------------------------- Είναι πανέμορφα, αλλά δεν υπήρχαν εδώ πάνω την τελευταία φορά που κοίταξα. Είναι σίγουρο ότι κοπαδίζουν; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 15-08-10 στις 15:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι κοπαδιαζουν αρκετα, και σε ΡΗ 7,2 θα ειναι μια χαρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Υπάρχουν μικρά ψάρια για κρύο νερό?? | georgeR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-08-06 11:13 |
Σκληρό νερό και υψηλό PH | angelfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 28-09-03 03:13 |
νεον τέτρα & σκληρό νερό | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 12-09-03 19:51 |