|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους μετα απο καιρο καταφερα να βελτιωσω κατα πολυ τη φιλτρανση μου και ως επιβραβευση "επιασα" τα rubακια μου να παιζουν
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Yh_qBEkCP3w |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ειναι αρσενικα και κοντραρουν για κανα θυληκο;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
αλλα rubies δεν υπαρχουν προς το παρων στο ενυδρειο... με μια μικρη ερευνα που εκανα παλαιοτερα ειχα καταληξει στο οτι παιζουν ή ετοιμαζονται για γονιμοποιηση, αλλα το λεω χωρις απολυτη σιγουρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε ζευγαρώνουν, ούτε παίζουν δυστυχώς. Θα πρέπει να τα κάνεις οπωσδήποτε κοπάδι με τουλάχιστον 6 άτομα αλλιώς πολύ σύντομα ένα από τα δύο θα κυριαρχίσει και δεν θα αφήσει ήσυχο το άλλο μέχρι τελικά και να το σκοτώσει
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδη σκοπευω να κανω ανακαταταξεις στην κατοικηση, να ρωτησω.... 6 black ruby barbs, 4 ξιφοφορακια και ενας γλυφτης ειναι πολλα για τα 90 λιτρα καθαρα περιπου που εχω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να βαλεις ξυφοφορους ??
με τιγροψαρα??????? το γλυφτη δεν τον ειδα ασχολιαστο καταρχην ολα αυτα θελουν διαφορετικο νερο καντα 8 με καλη φυλτρανση και αστα μονα τους
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 complete system??τι παιζει?? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-10 13:51 |
κατι παιζει με τα εικονιδια... | aaaooll | Greek Aquarist's Boards | 3 | 04-06-09 19:34 |
απολυμανση φιλτρου παιζει? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-08-07 13:40 |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |
Τι παιζει με τα cyrtocara moori μου;;; | Entreri1221 | Malawi | 4 | 23-02-03 01:30 |