|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για το τάισμα υπάρχουν λύσεις (ταΐστρες). Για τις αλλαγές νερού του νερού όμως? Θα λείψω τουλάχιστον 30 μέρες εκτός αθηνών. Τι μπορεί να γίνει? Αν βάλω κι ένα μικρό εσωτερικό φίλτρο μαζί με το εξωτερικό που έχω eheim 2215 σε 192 λίτρα κάνουμε κάτι? Ή θα πρέπει να ανέβω ανα δυο βδομάδες να το αλλάζω (όχι τόσο εύκολο). Για κάποιον γνωστό δεν θέλω, δεν εμπιστεύομαι κι όλας.
Υ.Γ. Στο θέμα των ζωοτόκων έχω γράψει για ένα αρσενικό μου molly που αντιμετωπίζει πρόβλημα και το έχω βάλει σενα μικρό 20 λιτρο. Αν μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στο θέμα και να με συμβουλέψει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tι γίνεται αν παραμείνει το φίλτρο εκτός νερού? | kalaxan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-12-09 22:24 |
Καλοκαιρινές διακοπές | υδροχόος | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 23-06-08 17:45 |
Αντιχλώριο - προσθήκη κατά την αλλαγή νερού; | Strahos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 21-02-06 17:59 |
Φεύγεις διακοπές;Με το ενυδρείο τί γίνεται; | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 20-01-06 18:50 |
Καλοκαιρινές διακοπές, αλλά αλλαγές νερού? | Makis M | Malawi | 2 | 05-05-04 20:07 |