|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η "κλασσική" αυτή κατασκευή αυτή τροφοδοτεί άνετα μια 5μετρη ledοταινία
Δείτε αναλυτικη παρουσίαση στο συνημμένο "Stabil. LM337.rar"
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία παρουσίαση και κατανοητά τα βήματα της κατασκευής. Επί της ευκαιρίας ήθελα να σου πω αν έχεις σχέδια του εργαστηριακού τροφοδοτικού 0-30V/10Aπου κατασκεύασες και μπορείς να τα ανεβάσεις και αυτά θα μου ήταν χρήσιμα .Αυτό θα μπορούσα να το κατασκεύαζα μιας και θέλω να φτιάξω ένα .
|
|
|||
|
|||
![]()
Το σχεδιο ειναι απο το 10Αμπερο, απλως το "υποβιβασα"
Στο ηδη υπαρχον σχεδιο κανεις τα εξης: -Βαζεις μεγαλυτερο μετασχηματιστη: 220-28V/10A -Βαζεις μεγαλυτερο ηλεκτρολυτικο: 33.000 μF/63V(μεγαλος σα νεροποτηρο), αν δε βρεις καμια 10καρια 4700ρηδες παραλληλα. -Βαζεις μεγαλυτερη Γεφυρα Ανορθωσης σε Volt/Ampere -Προσθετεις ακομα 2 BD249 παραλληλα, οπως στο θεωρ. κυκλωμα. (Καπως θα τα στριμωξεις πανω στην ψυκτρα. Στις φωτο εχω βαλει 5) -Θα χρειαστεις ισως λιγο μακρυτερη ψηκτρα, ενα ανεμιστηρακι να τη φυσα κ ενα μεγαλο κουτι για να τα χωρεσεις ολα αυτα. Επιπλεον -προαιρετικα-στην προσοψη του κουτιου θα βαλεις ενα βολτομετρο(παραλληλα στο +_ εξοδου) και ενα αμπερομετρο(σε σειρα με το +) Αν επιτρεπεται πες μου για που προοριζεται? **εννοειται οτι με ολα τα παραπανω το κοστος ανεβαινει κατακορυφα!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιον μετασχηματιστη-τροφοδοτικο? | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-03-10 11:44 |
Αξιοπιστο τροφοδοτικο για ανεμιστηρακια? | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 05-06-09 18:49 |