|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα. Το πρόβλημά μου είναι το εξης...
Σ' αυτό το ενυδρείο Η μικρή μου ζούγκλα το ζευγάρι έχει κάνει περι τις 10 γέννες. Εχει κάνει περι τις 4 φορες ουρίτσες και δεν κράτησε καμιά γέννα πάνω απο 3 μερες κολυμβητές. την Παρασκευή κάνανε την τελευταία τους γέννα, αλλά απο εκείνη την μέρα έχει πέσει το ξύλο της αρκούδας, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και έτσι ερχεται η ερώτηση μου: Τα βάρεσε η ζέστη??? Γιατι η συμπεριφορά τους είναι ανεξήγητη με τα αυγα. Να ήταν κανα 2 εβδομάδων μικρά και να ήθελε να ζευγαρώσει ο αρσενικός το καταλαβαίνω. Αλλά απο 1ας ημέρας αυγα? Δεν μπρώ να βγάλω το ένα γιατι δεν έχω που να το βάλω, αν είναι να βγάλω θα τα βγάλω και τα 2 και θα τα δώσω ξεχωριστά..... Αλλά θα με στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτο. Εχτε συναντήσει κάτι τέτοιο? Υπάρχει λύση η να τα αρχίσω στις μάπες μπας και συνέλθουν? ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζέστη, Χρυσόψαρα- Chillers !!!! | Minakki | Χρυσόψαρα | 12 | 15-05-09 16:24 |
Απλα απιστευτο ... | Tricky | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 14-10-07 20:40 |
Θα Παρω Χαπια...... | malawi | Malawi | 25 | 02-08-06 11:26 |
ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!! | giorgosx | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 20-02-04 20:00 |