|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια
![]() εχω μια απορια οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι ο φωτισμος 1w/l ειναι ικανοποιητικος ακομα και για ενυδρεια υψηλων απαιτησεων.. η απορια μου ειναι: οσο πιο δυνατος φωτισος τοσο το καλυτερο για το ενυδρειο και τα φυτα μας?(και μιλαμε για φυτα μετριας μεχρι πολυ δυσκολης κατηγοριας) δηλαδη για παραδειγμα στο ενυδρειο μου που ειναι 100 λιτρα ενας φωτισμος των 100watt ειναι υπερ αρκετος για τα περισσοτερα ειδη υδροβιων φυτων που μπαινουν σε ενυδρεια.αν εχω για παραδειγμα ειχα 200watt δηλαδη 2watt ανα λιτρο θα ευνοουσε τα φυτα μου? ή θα γεμιζα αλγες και μπορει και να χαλαγανε? (ολα αυτα αν υποθεσουμε οτι το ενυδρειο ειναι ισοροπημενο,και εχουμε μια σωστη λιπανση και προσθηκη CO2) ευχαριστω ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για φωτισμο | Μίμης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 31-08-09 19:06 |
Ερωτηση για φωτισμο | thgparas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 20-02-09 09:43 |
ερωτηση για φωτισμο.... | aristomenis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-09-07 00:54 |
Ερωτηση για reef φωτισμο | χοχλακας φωτης | Φωτισμός | 29 | 03-09-04 01:43 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |