|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε και η δικά μου σειρά να σας παρουσιάσω το πρώτο μου ενυδρείο. Στην ουσία πρόκειται για το 1/2 της πρώτης μου προσπάθειας αφού παράλληλα με αυτό έστησα και ένα ακόμη 100Lt το οποίο δεν έχει φτάσει σε αξιοπρεπή επίπεδα για παρουσίαση (άλγες, μη ανεπτυγμένα φυτά κ.λ.π.).
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις παρατηρήσεις σας (για το 1 νεον τετρα ξέρω οτι θέλει να είναι σε κοπάδι και σε μεγαλύτερο ενυδρείο-πρόσφατα το πήρα από φίλο). Πληροφορίες Διαστάσεις: 60Χ30Χ30 Όγκος: 54Lt Κατηγορία: Κοινωνικό φυτεμένο Φυτά: Red Tiger Lotus, Java Moss, ελληνική moss, Hygrophila difformis Ψάρια / ¶λλα είδη: 2 Colisa Lalia (το 1 είναι red neon) & 1 Neon Tetra Διακοσμητικά υλικά: Χαλαζιακή άμμος, ξύλα, πέτρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 2Χ11W aquael Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Φιλτράρισμα: ΕΗΕΙΜ Pickup 2008 Θερμοστάτης: 50W Λίπανση: Ταμπλέτες SEACHEM στο στήσιμο, SEACHEM NItrogen 2 φορές/εβδομάδα & SEACHEM Flourish 1 φορά/εβδομάδα Παροχή CO2: Όχι Παράμετροι: pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): 4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 2 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 (ή 5) mgr/L Αλλαγές νερού: 25% την εβδομαδιαίως Θερμοκρασία: 27-28 C ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρείο τρέχει εδώ και 2 μήνες περίπου Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |
kribensis spieces tank 54lt | lousfakos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 12 | 09-09-08 23:44 |
Tanganyika 54lt!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 19-05-08 12:29 |
ψαρια για 54lt | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-02-08 11:11 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |