|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον παιδια ηρθε και η δικη μου ωρα να παρουσιασω το ενυδρειο μου και θα ηθελα την αποψη σας και φυσικα οποιαδηποτε παρατηρηση για τη βελτιωση του ευπροσδεκτη.
Διαστάσεις:100-40-60 Όγκος: 200λτ περιπου Κατηγορία: φυτεμένο χαμηλων απαιτησεων Φυτά: κερατοφυλλο ,ανουμπιες,εχινοδορος,φακη,μπαλα αλγης,java moss,κρυπτοκορινες Ψάρια / ¶λλα είδη: 10 νεον,17 κολομβιανα τετρα,1 κουχλι,1 ελεφαντοψαρο,1 borneo sucker,1 λαμπεο φρενατουμ,4 γαριδες αμανο,2 γαριδες rock mountain, πολλες red cherry, πολλα μηλοσαλιγκαρα. Διακοσμητικά υλικά: χαλικι-ξυλα Φόντο: αφισα με φυτα Φωτισμός: 1 Τ5 Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα: εξωτερικό φίλτρο dolphin C-500 με siporax και σφουγκαρι και εσωτερικο SERA fil120 με spirolax mini Θερμοστάτης: 1x200βατ Λίπανση: flourish comprehensive Παροχή CO2: περιστασιακα DIY Παράμετροι: pH: 7,2 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού: 30% την εβδομαδα Θερμοκρασία: 24 ¶λλες πληροφορίες: δυστυχως οι φοτο ειναι τραβηγμενες απο κινητο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλοι μου φιλοι | Singha | Χρυσόψαρα | 15 | 01-07-09 21:32 |
φιλοι απο τη Χίο! | gap | Greek Aquarist's Boards | 1 | 15-12-08 18:50 |