![]() |
#1 |
νεος!!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα νεος στο χομπι και νεος και στο gab αν και μολις εχω γραφτει σαν χρηστης, παρακολουθω αυτην την σελιδα σαν επισκεπτης εδω και ενα 6μηνο και οφειλω να ομολογησω οτι για μενα ειναι κατι σαν ηλεκτρονικη εγκυκλοπαιδεια ειναι πραγματικα λυπηρο το ποσα πολλα και μαζεμενα λαθη εκανα στην αρχη που δυστηχως ακομα και σημερα τα "πληρωνω"
![]() |
|
Εμφανίσεις: 3915
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε...οπως και συ διαπιστωσες η υγεια του ενυδρειου ειναι η βαση της ευχαριστησης που δεχομαστε....εχεις ακομα ενυδρειο...κανε μας μια παρουσιαση να δουμ.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω και καλως σας βρηκα.Εχω 2 ενεδρια και λιαν συντομος θα γινει η παρουσιαση τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλος ηρθες και απο εμενα,και γω εκανα πολλα λαθη,παλι κανω αλλα με πολυ διαβασμα και με την βοηθεια τον παιδιων εδω τα διορθωνω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
welcome
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο ξεκινημα..... και καλο διαβασμα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στη παρέα.Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ αυτοί που αρχίσαμε την ενασχόληση με το χόμπυ αυτό ανωρθόδοξα.Ευτυχώς όμως βρήκαμε τη σωστή καθοδήγηση και τώρα απολαμβάνουμε και εμείς αλλά και τα ψαράκια μας τη συμβίωσή μας.
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες φίλε μου και καλή συνέχεια!
![]() ![]() Ανυπομονούμε να μας κάνεις παρουσίαση των ενυδρείων σου!
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |