|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ισχυει οτι η σιλικονη κολλησης ενος ενυδρειου εχει μεσο ορο ζωης 5 χρονια???
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια δεν χαλανε οι σιλικονες αν δεν τις αφησεις ανοιχτες.
|
|
||||
|
||||
![]()
προφανως ο φιλος μας εννοει οτι αν κολησεις ενα ενυδρειο σε 5 χρονια θα ξεκολησει.....
εγω αυτο καταλαβα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι ετσι ρε παιδια...τοτε τα ενυδρεια που αγοραζουμε ολοι ...απο τα μαγαζια ...τι διαφορα εχουν..??θα ανοιξουν δηλαδη..?/ αν οντως κρατανε 5 χρονια τα πρεπει να τα ξεκολλαμε και να τα ξαναφτιαχνουμε...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε εγω το καταλαβα αυτο,
μπορει ο φιλος μας να εννοει κατι αλλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δημητρη ,...για πλακα το λεω και γω...ας ελπισουμε οτι ο φιλος μας θα μπει και θα διευκρηνησει..
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε παιδια,το λεω επειδη διαβαζοντας ενα θεμα εδω στο φορουμ,καποιος το ανεφερε και τρελαθηκα...και σκεφτηκα οτι ηταν σωστο να ρωτησω...
------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36105 ειναι το 26 μυνημα στο θεμα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 24-12-09 στις 14:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ok φιλε...απλα το λεω γιατι αν ηταν ετσι..ολες αυτες οι κατασκευες που γινονται με σιλικονη (εκτος ενυδρειων) θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν επικινδυνες....παντως ο ξαδερφος μου εχει εναν diy κυβο εδω και 8 χρονια και δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα...μια δοκιμη παντα πειθει...
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 24-12-09 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λες?!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μ αυτη την λογικη και οι παγκοι και οι καθρεπτες και στα μπανια πρεπει να ξεκολλανε πραγματα...Εγω δεν νομιζω οτι χαλαει η κολληση ποτε εκτος και αν τιν σκισει κατι....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εύρεση Σιλικόνης | iki28 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 170 | 07-03-14 14:23 |
Καταλληλότητα σιλικόνης | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-03-08 17:40 |
Σωληνάκια σιλικόνης | Iznogoud | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 15-11-07 19:59 |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |