![]() |
#1 |
Σας παρουσιάζω το έπιπλο μου!
![]() Αξιολόγηση:
![]() |
|
Εμφανίσεις: 2914
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο, πανέμορφο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες του πατερα σου ενα ΜΠΡΑΒΟ Στελακο!
Τελειο το επιπλο!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο στελιο.καλοριζικο
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το επιπλο σου αλλα για ποσα λιτρα ενυδρειο ειναι
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω πολυ παιδια. Ειναι για 60λιτρο ενυδρειο αλλα μην ανησυχεις φιλε chris129. Eπιπλο παρομοιας κατασκευης εχει δοκιμαστει για ΠΟΛΥ περισσοτερο βαρος. Και τα ποδια απο το επιπλο ειναι δοκιμασμενα και αντεχουν γυρω στα 100 κιλα το καθενα. Και εχουν και το πλεονεκτημα οτι ειναι ρυθμιζομενα γιατι εχω αλφαδιασει και το ενυδρειο και δεν χανει καθολου. Θα ακολουθησουν οι ιδιες φωτογραφιες και σε μεγαλυτερο μεγεθος.
------------------------- Οριστε και μεγαλυτερες φωτογραφιες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 13-12-09 στις 03:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό φίλε μου , καλορύζικο.Είδες για να έχεις καλο μάστορα και καλό μπαμπά;
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
...και ειδικά τα ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ποδια ανάλογης βέβαια αντοχης ισως έπρεπε να έχουν καθιερωθεί ΣΕ ΟΛΑ τα επιπλα ενυδρείων εδώ και χρόνια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω πολυ παιδια. Εβαλα και λαμπα απο πανω τωρα σαν κρυφο φωτισμο και λαμπει πραγματικα το επιπλακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε καμία φωτό να δούμε το κολπάκι σου με το φως!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Πολυ ομορφο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ παιδια. Μολις προλαβω θα ανεβασω και φωτογραφιες του κρυφου φωτισμου.
|
|
|||
|
|||
![]()
τι σκυλο εχεις???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιαο το επιπλο σου ,καλοριζικο
μπραβω στον μπαμπα |
|
||||
|
||||
![]()
Kανίς γκριφόν....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY έπιπλο για ενυδρείο 25lt... | jimz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 22-11-09 18:04 |
έπιπλο -κλίση | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 04-11-09 15:26 |
Επιτέλους παρουσιάζω!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 12-05-08 12:08 |