![]() |
#1 |
Αργησα πολύ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Τυχάια σας βρήκα,ψάχνοντας για ειδικές κατασκευές ενυδρείων για νεροχελώνα.....και δυστυχώς διαβάζοντας πολλά θέματα....είδα πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα λάθη έχω κάνει...
Έχω μία νεροχελώνα-αυτή με τα κόκκινα μάγουλα-20 χρόνια και έχοντας διαβάσει τόσα εδώ απορώ πώς έζησε το καημένο... Να σας πω τα λάθη...και οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.... Τρεφότανε μόνο με γαρίδες, το σπίτι μας δεν το βλέπει ποτέ ήλιος....και δεν της είχα λάμπα....Δεν έχει κάπου να ανέβει να στεγνώνει, η θερμοκρασία του νερού δεν είναι η κατάλληλη.... Τον τελευταίο καιρό την είδα πολύ ανησυχη...προσπαθει να σκαρφαλώσει όλη την ώρα να βγει έξω από το κουτί που είναι πλέον μικρό πολύ για εκείνη.... Τρώει βέβαια κανονικά....σήμερα της έριξα για πρώη φορά καρότο και το έφαγε.... Αυτό που με ανυσηχει, μιας και ήμουν τα ζώα μου αργά, είναι κάτι σαν γδαρσίματα στο καβούκι της....κάπως έχει ασπρίσει σε κάποια σημεία και έχει και κάτι κατάμαυρα στίγματα.... Αυτά....ξέρω ότι θα απογοήτευτέιτε....κι εγώ δε μπορώ να κοιμηθώ από τότε που ενημερώθηκα.... Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά για να τη βοηθήσω να ζήσει λίγο πιο καλά..... |
|
Εμφανίσεις: 4156
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολύ κυνήγι ! | smartcdi | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-06-09 00:14 |
αργησα πολυ να μπω στην παρεα σας :-( | supermanx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 08-12-08 16:44 |
Ποιά Λάμπα? | ononos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-09-06 00:59 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |