|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά θέλω να κοιτάξετε τη φωτογραφία και να μου πείτε τι είναι αυτό! Γέννησαν τα golden apple snails ή είναι κάτι άλλο? Αν γέννησαν γιατί είναι μόνο ένα??
|
|
||||
|
||||
![]()
δν ειναι apple snail αυτο.ειναι ενα σαλιγκαρι που το συναντας σε ολα τα ενυδρεια και μπηκε στο ενυδρειο σου απο καποιο φυτο.planorbis corneus λεγαται αν δν κανω λαθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και ένα μήνα που τρέχει δεν είχα ξαναδει κάτι τέτοιο. Τώρα παρατήρησα και δεύτερο. Τα φυτά τα έχω ένα μήνα περίπου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά θα πολλαπλασιαστούν. Η λύση είναι η να τα "συνηθήσεις" (αν δεν παραταίζεις θα γίνουν πάρα πολλά...) ή να καταπιαστείς με loaches, assasin snails, και άλλα τετοια.
Στο δικό μου γενικά τρώνε άλγες και δεν ενοχλουν... |
|
|||
|
|||
![]()
Προκειται για mini mystery snail και ειναι πολυ συνηθισμενος λαθρεπιβατης. Δεν βλαπτει πουθενα αν και ειναι ενοχλητικα στο ματι αν γινουν πολλα.
Για να τα ξεφορτωθεις ξεχνα το ! Τρεφονται κυριως με αλγες και οσο υπαρχουν αυτες θα πολλαπλασιαζεται. Αν δεν υπαρχουν αλγες μειωνεται πολυ ο πληθυσμος τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα :-) | lion | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 96 | 04-12-09 23:55 |
Γέννα | CostasD | Malawi | 22 | 04-05-09 14:33 |
γέννα | STAYROS18 | Malawi | 3 | 24-09-07 21:04 |
Άγνωστος εισβολέας στα φίλτρα | Obelix(Reifen) | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 03-02-04 01:30 |
Άγνωστος εισβολέας 2 | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-10-03 22:51 |