![]() |
#1 |
Αναζήτηση σκουλικιών grindal
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα παιδια. Ξερετε μηπως που θα μπορεσω να βρω grindal σκουλικια για να καλλιεργησω? (Μενω στα Μεγαρα)
------------------------- Tελικα τοσο σπανια ειναι αυτα τα μικρα σκουλικακια?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 01-12-09 στις 14:10. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 3038
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει ο συλογος πιστευω στην αθηνα αν δεις οτι δεν τα καταφερνεις στειλε μου πμ να δουμε πως θα γινει να σου στειλω εγω
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα φιλε μου γινεται να αποσταλλουν και ταχυδρομικως, αν μου στειλεις εσυ, ή υπαρχει κινδυνος να ψωφησουν κατα τη μεταφορα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ο σύλλογος, αν εννοούμε το χώρο του συλλόγου, δεν έχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
OK ευχαριστω πολυ φιλε dimiri21. Θα δω αν θα μπορεσει να μου στειλει ο φιλος paco, εαν θελει βεβαια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τέτοια εποχή που δεν υπάρχουν ψηλές θερμοκρασίες κανένα πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πμ
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα παιδες. Να κανω μια ερωτηση. Το χωμα humus που χρησημοποιουν για τα grindal worms ειναι το ιδιο με το χωμα-οργανικο βιολογικο λιπασμα που πουλανε στα γεωπονικα μαγαζια?
|
|
||||
|
||||
![]()
To φoινικόχωμα είναι το καλύτερο...από κοκοφοίνικα.
Έχουν σε είδη για terrarium Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 03-12-09 στις 22:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι αυτο που μπορω να το βρω?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη σε μαγαζί που πουλαει φυτοφάρμακα ή σε ανθοπωλειο δεν μπορω να βρω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι το κουραζεις το θεμα .... εγω ειχα παρει απο πετσοπ που εχουν ερπετα και τετοια!! τωρα αν βρεις αλλου ... ειναι ενα αλλο θεμα!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλλιέργεια σκουληκιών Grindal | deMetrIs | Διατροφή | 72 | 16-05-14 23:58 |
ΤΑ GRINDAL ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 11-04-09 06:21 |
grindal στο υποστρωμα | paco | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-03-09 14:41 |
Grindal σε γκάπι | lingistis | Ζωοτόκα | 9 | 24-10-08 14:43 |
Grindal | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-12-07 22:26 |