![]() |
#1 |
εκολλαψη αρτεμιας...
![]() Αξιολόγηση:
![]() γεια σας ..θα ηθελα να μ πειτε αν μπορο να εκτρεψω αρτεμια και να την φτασω στο μεγιστο μεγεθος που μπορει να ζησει....διαβασα απο καποιον χρηστη πως γινεται και τι θα χρειαστουμε.αλλα αυτα ως αναφορα το ταισμα...ασ μου πει οποιος ξερει η εχει δοκιμασει το αναλογο πως θα το κανω και ποια ειναι η τελικη μορφη ....(σε φωτο αν ειναι εφικτο) ευχαριστω
|
|
Εμφανίσεις: 4025
|
|
||||
|
||||
![]()
Και φωτο και Video αλλα σε διαβεβαιώ οτι δεν αξειζει τον κοπο, μονο γιατην εμπειρία αξίζει
http://www.greekdiscus.com/test2000/...read.php?t=693
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ φιλε...αν ξερεις να μου πεις σε παρακαλω ..ποιο ειναι το καταλληλοτερο ειδος γαριδας για να βαλλω...εχω ενα 125λιτρο ...με σκαλαρι και διαφορα τετρα..επισης εχω και μια διαφανη γαριδα (amano shrimp νομιζω λεγεται) τι προτεινεις να βαλλω ...κατι σχετικα ευκολο στην διατηρηση και στην αναπαραγωγη...(κυριως αναπαραγωγη)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω πως μερικες ρεντ τσερι θα ηταν καλα μεσα .....δν πιστευω να υπαρξει προβλημα με τα σκαλαρια...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι τιμες νερου εχεις ??
|
||||
|
||||
![]()
αν εννοεις ph εχω γυρο στο 7.5 (χτεσινες μετρησεις) αμμωνια 0.0 νιτρωδη 0.0 αυριο θα αγορασω και σκληροτητα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1 σκαλαρι εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
2 μικρα....το τεστ ηταν με στικ...το εφερα ενας φιλος εχτεσ και το καναμε μετα τν αλλαγη νερου αυριο θα παω να παρω υγρα.....μπορειτε να μ πειτε π μπορο να βρω δαφνιες??/σκεφτομαι να μπω και στον ΠΣΦΕ.....αν μπορειτε βαλτε και μερικες εικονες απο δαφνιες....σκεφτομαι να φτιαξω το 10 λιτρο κυβο μ για δαφνιες...
|
|
||||
|
||||
![]()
πες μας τη τιμες εχει το ενυδρειο +λιτρα +τι ψαρια εχει μεσα
|
||||
|
||||
![]()
125λιτρα..(rio high lite juwel)..ψαρια=2 σκαλαρια ενα gold και ενα ασημι με μαυρες ριγες...επισης τετρα(4 μπλακ 2 λεμον καινουργια ...,4 αρλεκιν και μια γαριδα αμανο..) τιμες 0.0 αμμωνια 0.0 νιτρωδη σκληροτητα και πεχα απο αυριο γτ τελειωσαν...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις βαλει σκαλαρια με νεον
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ξερω τι θα πεις...ειναι η τροφη τους ....αλλα ειναι απο μικρα...μαζι ...βλεπεις απειρος τοτε και μ@@@@ ο πετσοπας μ τα πουλησε αλλα μετα εφαγε βρισιδι μολις πηγα με τον οδηγο και του εδειξα ποια ψαρια δν πανε με τα σκαλαρια (καλη ωρα νεον και καρδιναλ)απο τοτε τον εχει τον καταλογο στο ταμειο......οι δαφνιες ??καμια εικονα??απο γαριδες κατι αλλο π να πιγαινει με σκαλαρια και να αναπαραγεται ευκολα..?
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθες ποσο ηταν??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυριο θα αγορασω και τα αλλα τεστ....μπορειτενα μου πειτε κατι...σκεφτομαι να κανω μερικα απο τα τετρα μου ομαδες των 4ρων ψαριων......υπαρχει προβλημα ...εχω μαθει οτι πρεπει να ειναι πανω απο 6...??
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε ενα κοπαδι καλυτερα δωσε τα αλλα αμα βαλεις νεον τωρα απο το στρες δε θα προλαβουν να κοπαδιασουν θα τα φανε τα σκαλαρια
|
||||
|
||||
![]()
φωτογραφιες απο δαφνιες
http://images.google.gr/images?q=dap...N&hl=el&tab=wi μια απλη αναζητηση στο γουγλι και θα το εβγαζε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
harri για τα νεον γνωριζω ηδη...μαλλον θα βαλλω καποια αγγελια για τα τετρα μ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι ολα..εχω 2νεον 3 μπλακ 2 εριθροζονους 2 λεμον και 2 αρλεκιν...για αυτο λεω...θα δωσω και θα κρατησω 2 ομαδες.....οπως ειπατε....δηλαδη δν κανουν τα ημερα γκουραμια για 125 λιτρα....τι θα προτεινες....να συμβιωνει παντα με σκαλαρια και καποια τετρα-αρλεκιν...??/γατοψαρα ισως??(corydoras??)
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι ανάλογο
τα λίτρα σου είναι λίγα για σκαλάρια και γκουράμι εγώ θα πρότεινα να βάλεις δυο κοπάδια και λίγα γατόψαρα cory αν έχεις άμμο για υπόστρωμα
|
||||
|
||||
![]()
εχω πολυ λεπτο χαλικακι....απο φυτα τωρα...θελω να βαλω μειωμενων απαιτησεων...διαβασα σε ενα υπομνημα για καποια αλλα στο πετ σοπ μ τα αντεστρεψαν και μ ελεγαν οτι θελουν υποστρωμα...πχ(vallisneria,spathyfylla)και αλλα τετοια ..τελικα τι γινεται μονο anubias θα βαλλω???μονο αυτα απο ψαρια....???
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ αυτή τη γνώμη έχω αν έχει κάποιος άλλος κάτι να προτείνει πιστεύω ότι είναι λίγα τα λίτρα σου
από φυτά μπορείς να βάλεις ανουμπιες βαλισπεριες κερατοφυλο εχινοφορους java moss και πολλά αλλα που δε θυμάμαι που είναι χαμηλών απαιτήσεων λίγο γενικό λίπασμα και άντε και καμια ταμπλέτα που και που
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστο πολυ....θα πραξω αναλογα...και απο αυριο θα βρειτε και γενικη παρουσιαση του ενυδρειου,,
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ευρεση αυγων αρτεμιας | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-08-06 08:23 |
αυγα αρτεμιας ? | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-01-06 16:20 |