|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, εδω και ενα 2 μηνες εχω στυσει το νεο ενυδρειο μου που ειναι φυτεμενο, και το τελευταιο διαστημα εχει βγει ενα συννεφο ασπρο-πρασινο και δεν λεει να φυγει.
Εχω ακουσει και διαβασει για το bacterial bloom αλλα και την αιωρουμενη αλγη αλλα δεν εχω βρει λυσεις μεσα στο forum. Οι μετρησεις οι καθημερινες που εχω κανει ειναι Νο3-10 Po4 - 0,5 Gh- 6 kh-5 ph - 6.7 ηλεκτρονικο με phμετρο fe2 - 0,2 πριν λιγες μερες ειχα φωσφορικα - 3 και οταν εβαλα χημικα για την αποφωσφωριση (πως τα λεω) κατεβηκαν στο 0,5. Απο τοτε το ασπρο χρωμα της θολουρας εγινε πρασινο και κατεβηκαν και πολυ τα νιτρικα. τωρα δεν εχω καποιο χημικο εκτος απο ανθρακα και μολυ βιολογια. Δωστε μου καποιες συμβουλες τι μπορω να κανω. Να συμειωσω οτι το ενυδρειο μπολοαστηκε απο αλλο ενυδρειο και 40 μερες δεν ειχε κανενα προβλημα εκτος απο μικρες ποσοτητες αλγης.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial bloom ?? | Access | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-07-07 09:47 |
Bacterial bloom! | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-05-07 15:49 |
Bacterial bloom | crazyio | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-07-06 08:10 |
Bacterial Bloom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | DUKEMNUKEMgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-05-05 23:08 |
Bacterial bloom | lasal | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-10-03 14:55 |