![]() |
#1 |
SOS
![]() Αξιολόγηση:
![]() Εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρων με γκαμπακια και το κατω ο πατος ειναι γεματος απο αποβλυτα τι κανω?(το φλιτρο δεν ρουφαι)
|
|
Εμφανίσεις: 2150
|
|
||||
|
||||
![]()
ενοεις οτι το υποστρωμα ειναι γεματο απο τροφη και....αποβλητα απο τα ψαρακια σου?
|
||||
|
||||
![]()
Του εστηψα μπολι απο το δικο μου ενυδρειο και ειναι φυσικο και επομενο να ειναι ετσι.
Μια μερα λειτουργει μην περιμενεις και θαυματα. |
|
||||
|
||||
![]()
θα τα μαζεψει με μια σκουπα βυθου και ολα οκ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα να μην το πειραξει προς το παρον.Να τρεξει μια εβδομαδα και και μετα.Ειναι καινουργιο ενυδρειο και ολη αυτη η <<μακα>> ειναι απο το μπολι.
Ασε το μπολι να κανει την δουλεια του! |
|
||||
|
||||
![]()
αμα ειναι καινουργιο το ενυδρειο......συμφωνω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτω τα χέρια από το μπόλι !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν και πάλι δε ρουφάει τότε σημαίνει ότι είναι χαλασμένο και το πάμε για αλλαγή από το κατάστημα που το πήραμε. Αν είναι μπουκωμένο από πολύ βρομιά τότε πρέπει να καθαρίσουμε, το βιολογικό υλικό με νερό ενυδρείου. Ξερώ εγώ αυτά…… ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν λέει απόβλητα θεωρώ ότι εννοεί ακαθαρσίες τον ψαριών. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βιολογική φίλτρανση δεν γίνεται μόνο μέσα στο φίλτρο, αλλά σε όλες τις επιφάνειες του ενυδρείου, πέτρες, διακόσμηση, υπόστρωμα κλπ. Απλώς το φίλτρο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε στο μικρότερο δυνατό όγκο να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή επιφάνεια (πχ. μακαρονάκι) και να υπάρχει και μεγλαλη ροή νερού πάνω από αυτή την επιφάνεια.
Έτσι το μπόλι πάει παντού ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|