|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα !!!!!!! του καλιτεχνη....
![]() (g.a.b) |
|
|||
|
|||
![]()
Καλιτεχνη.....που ειναι οι φωτο??????
|
|||
|
|||
![]()
ερκουνται....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 09-01-12 στις 21:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Ερκουνται αλλα πολλα τσιγκουνηκες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφα πραματα φιλε μου αλλα....μονο δυο???
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθαν πιο πάνω...
Ρώνη, τώρα που μιλάμε υπάρχουν ζώα, πουλιά και ψάρια σε κάποιες από αυτές? Αν ναι, τουλάχιστον προσωπικά περιμένω μια φώτο αυτής με το γυαλί περιμετρικά.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ...
στην λιμνη με το glasswall (for otters) |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφα ολα ρωνη!!!!
Να φανταστω οτι τα κοι ειναι σε αυτην με το γυαλι??? Λοιπον....οταν θα κανονισω με τον Βασιλη να παμε να τις δουμε κανονισε να εχει και μιαν αποχη κοντα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() και εγώ περίμενα nishikigoi για να είμαι ειλικρινής. Ρώνη, κανόνησε να δούμε και την εξέλιξη τους μέχρι και το τελικό άγγιγμα με τις λεπτομέρειες διακόσμησης αυτών των λιμνών. Α! Στη μεγάλη λίμνη έχεις συνδέσει 4 Χ 210άρια. Γιατί π.χ. δεν έχεις συνδέσει κανένα 310? Λόγω χώρου? Γιατί επίσης τα έκανες να βρίσκονται σε διαφορετικό υψόμετρο? Gravity ή αναρρόφηση? Νομίζω πως θα ήταν καλά να πεις κάποια πράγματα... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλες..... ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 10-01-12 στις 23:23 |
|
|||
|
|||
![]()
Ε ρωνη......εμμε στα φκια ποννα φαεις.......
Εχεις σκοπο να πεις και κατι σχετικα με τις λιμνες οξαααα??? Εχεις 4 Nexus 210 να φανταστω οτι τα 2 φιλτραρουν μια λιμνη και τα αλλα 2 αλλη??? Γι'αυτο και η υψομετρικη διαφορα μεταξυ τους?? Λεω εγω τωρα.....
|
||||
|
||||
![]()
Εν να μας πελλανουν οι πελοκυπρεοι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
γι'αυτο μαρεσκις ρε αντρο.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτη ειμαι 36,000 λιτ. για κοι...........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο roni το καλοκαιριπου θα ερθω Κυπρο θα ερθω να σε δω (αν με φέρει ο Βασιλης) χε χε χε
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ έλα με τη βοήθεια του Θεού και όλα είναι οκ.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
κατασκευαστικά έργα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 12-01-12 στις 07:23 |
|
||||
|
||||
![]()
Μια δεξαμενή όπως στη δεύτερη φωτογραφία ήθελα κι εγώ, αλλά να μου πλήρωνε ο Δήμος το ρεύμα...
![]() ![]() 420,000 λίτρα....χμμμμμ.....420 ολόκληρα nishikigoi μέσα! Όλες οι ποικιλίες μπορούν να χωρέσουν στη λίμνη αυτή και μάλιστα Χ2! Φαντάζομαι την ώρα του ταΐσματος...άστα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα καταλαβα τι ζορι τραβουσες το καλοκαιρι φιλε μου.....
Και σαν να μην εφταναν τα βασανα σου, ειχε και καποιους να σε ενοχλουν στο κινητο ![]() ![]() Παντως μπραβο σου για τις κατασκευες και για το τελικο αποτελεσμα, αν εχεις κι'αλλες φωτο ανεβασε αν δεν σου ειναι κοπος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε χαρακτηριστικα των τζαμιων (παχος, ψημενο, ρονταρισμενο, securit, tempered κτλπ)????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα τζαμια ειναι παχος 50ΜΜ λαμινειτ,με στ/στ φρειμ σφραγιστα με μαστιχο ... 3 Χ (Η 160 Χ L 220 ) WATERLINE 110CM
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝΤΡΟ !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΔΥΟ ΔΥΟ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφα πραματα!!!!!
Tο 310 με το cetus τι φιλτραρουμε?? Παντως ρε ρονη οποιος και να αναλαβει την συντηρηση των φιλτρων (δεν ξερω αν εισαι εσυ η καποιος του δημου) θα ειναι παιχνιδακι!! ![]() Οταν τελειωσουν ολα, θα γινει χαμος!! Εγκαινια ποτε εχουμε????
|
|||
|
|||
![]()
Μάρτιο αν ολα παν καλα ...
![]() το 310 και cetus ειναι για τη λιμνη τους Κροκόδειλους (βαζω foto) |
|
|||
|
|||
![]()
λιμνη για κροκόδειλους...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 17-01-12 στις 08:41 |
|
||||
|
||||
![]()
μανα μου λιτρααα.......
![]() πολυ νερο βρε παιδια........ καλη τυχη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτα για paluntarium, λιμνες | leonm | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 5 | 26-03-11 10:58 |
ερωτηση για λιμνες... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 29 | 20-08-09 21:31 |