|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετω τα πληθη μετα απο αρκετο καιρο απουσιας.
Μολις χτες τοποθετησα ενα νεο ενυδρειο 700 λιτρων στο ιατρειο και κλασικα εχω τις αποριες μου. Θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια των πιο εμπειρων. Νερο μπηκε χτες, ψαρια φυσικα θα αργησουν. Εχω σκοπο να στρωσω με αμμωνια(μεγαλη ποσοτητα στην αρχη) , μια και ψαρια θα μετα φερω απο το 480 λιτρων σπιτικο μου ενυδρειο (φροντοζες). Το θεμα ειναι, μπορει το νερο αφου στρωσει, να περιμενει τα ψαρια μεχρι τις αρχες σεπτεμβριου που θα γυρισω απο διακοπες? Τι συντηρηση πρεπει να του κανω? Απλο ταισμα στο αδειο ενυδρειο ειναι αρκετο? Πρεπει να προσθετω και μικροβια τακτικα? Αν ναι καθε ποσο? Ποση ποσοτητα αμμωνιας να ριχο στα 650 λιτρα καθαρα που εχω στην αρχη ? Το ενυδρειο οπως καταλαβατε θα δεχθει φροντοσες και Labidochromis caeruleus . Ευχαριστω εκ των προτερων !!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου | MIkex24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 23-05-09 18:47 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | m3expert | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-05-09 17:49 |
Στρωσιμο ενυδρειου | parashos_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 10-01-08 09:56 |
στρωσιμο νεου φιλτρου. | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 02-12-07 10:26 |
Στρωσιμο νεου ενυδρειου και αποριες | stamoulis h | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-07 21:46 |