|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας!
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τα Siamese Algae Eater δεν "πάνε" με Εchinodorus Bleheri. Αληθεύει αυτό?? Υπάρχει πρόβλημα και με άλλα φυτά? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία? Ευχαριστώ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...πρωτη φορα το ακουω αυτο....μηπως μιλας για τους Cae(chinese alge eater)?
Ειναι αυτοι, ισως πιθανο να προκαλουν προβλημα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως δεν προκαλούν πρόβλημα αν έχουν άλγη να φάνε ή ταϊζονται και με φυτικές τροφες .Το μοναδικό πρόβλημα που είχα μαζί τους και άλλοι φίλοι συντοπίτες χομπίστες είναι οτι τρώνε την Java moss.Ολα τα άλλα φυτά που περασαν απο το ενυδρείο μου δεν τα πείραζαν παρα μονο έψαχναν πάνω τους για άλγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα ποτε δεν ειχα προβλημα με sae
|
||||
|
||||
![]()
Έχω SAE+echinodorus bleheri εδώ και 8 μήνες - ποτέ δεν το πείραξαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι έγω εχω τον παραπανω συνδυασμο ψαριών και φυτών χωρίς κανένα πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα εκτος απο την triangle moss μου κατεστρεψαν ολοσχερως και μια Rotala nanjeshan που μου ειχε στειλει ο Στρατηγος.
Εκτος αυτου εφεραν την αναστατωση με τους ατελειωτους τσαμπουκαδες τους, και δεν αγγιξαν ουτε μοριο αλγης ![]() Βρε ουστ με τα γουρουνοψαρα...πρωτη φορα αντιπαθησα ψαρι τοσο πολυ ! Μου βγαλαν και την πιστη να τους πιασω και ξηλωσα ολο το ενυδρειο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν πάνε καλά τα φυτά... | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 17-10-08 22:21 |
Απορια Siamese Algae Eater (SAE) | Nem | ¶λλα ψάρια Ασίας | 25 | 07-10-08 15:07 |
Πάνε μαζί? | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-02-08 19:29 |
Siamese Algae Eater ??? | GPAL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-02-04 00:00 |
Siamese Algea Eater | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-04-03 19:37 |