![]() |
#1 |
Cryptoheros nigrofasciatus
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα σας!!! εχω 2 ασημένιους καρχαρίες, 4 Tanichthys albonubes, και ένα ασημένιο δολάριο σε ενα ενυδρείο 120x40x50. Χθές μου έφεραν
δώρο ενα Cryptoherosnigrofasciatus. Το έβαλα και αυτό. Συμβαδίζει με τα υπόλοιπα ή να το βγάλω; είναι πιο μεγάλο βέβαια απο τα τα άλλα ψάρια διότι το είχε φιλαράκι μέσα στο δικό του ενυδρείο. |
|
Εμφανίσεις: 2689
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου έχουμε απαντήσει και σε άλλο θέμα σχετικά με τα ψάρια σου αν δεν κάνω λάθος...
Επομένως την απάντηση την ξέρεις.... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cryptoheros nigrofasciatus και...?? | apolonistis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 16-02-09 20:50 |
κιχλιδεσ cryptoheros nigrofasciatus | popay72 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 14-02-08 09:21 |
Cryptoheros nigrofasciatus . | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 15 | 27-11-07 23:26 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ:Cryptoheros nigrofasciatus | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 02-10-07 17:41 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ :Cryptoheros nigrofasciatus | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 3 | 09-08-07 11:49 |