|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μεσα στο 90αρη μου τα παρακατω ψαρια
3 silvershark 4 cory bronze 3 γκουραμια bloue,golden H απορια μου ειναι οτι εχω βγαλει τα silvershark επειδη εγηναν τεραστια και πηγα και αγορασα 3 πολυ μικρα καρχαριακια pangasius , δεν ξερω πολλα για αυτα το μονο που εχω διαπιστοσει ειναι οτι ειναι πολυ νευρηκα και συνεχια οταν τρομαζουν ,πηδουν και χτυπουν στο καπακι.Το ενειδρυο εινα πυκνοφυτεμενο , τα ταιζω τροφη που βιθιζετε και τα εχω στους 25 βαθμους.τι πρεπει να προσεχω;Ξερω οτι μεγαλονουν αρκετα γρηγορα.Τι αρωστιες μπορουν να παθουν;
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ εύκολο να πάθουν ich και....θέλουν ενυδρείο σε διαστάσεις πισίνας και μάλιστα Ολυμπιακών προδιαγραφών.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλημέρα.Ξέρεις πόσο μεγάλα γήνονται τα pangasius???
2 χρόνων pangasius δεν χωρούσε σε ενυδρείο 220 λίτρων(χτυπούσε κει αυτό να βγεί έξω).Ευτυχώς βρέθηκε ο Νίκος του δεσμέυσαμε ένα ενυδρείο και μπορεί και ζεί άνετα το ψαράκι μέχρη να βρεθεί κάποιος να μπορεί να το συντηρήσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Φαντασου οτι τα παγκασιους που πηρες γινονται ακομη πιο μεγαλα απο τα σιλβερ σαρκ καπου στο 1 με 1,5 μετρο!!!!.Οποτε τωρα που ειναι νωρις καλυτερα να τα απομακρυνεις.Και ισως αρκεστεις στο να μεγαλωσεις το κοπαδι των κορυντορας που ηδη εχεις!Επισης οπως ειπες στρεσαρονται με το παραμικρο και συνηθως απο αρρωστιες τους προκαλειται ευκολα ick.Καλως κακως δεν κανουν για ενυδρεια αυτα τα ψαρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kατλαβα πρεπει να βγουυν.Αλλα που να πανε;Ισως σε καμια πυσινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλα φίλε μου, γιατι δεν εκανες τον κοπο να ρωτησεις ή να διαβάσεις για τα παγκασιους πριν πας και τα αγορασεις; Δηλαδη αν ηθελες να παρεις αυτοκινητο πρωτα θα το αγοραζες και μετα θα εψαχνες να βρεις αν σου κανει;
![]() Αυτα σου τα λεω φιλικα και με καθε καλη διαθεση, αλλα πρεπει να ειμαστε υπευθηνοι για τα ζωντανα που διατηρουμε. Ειτε ειναι ψαρια, σκυλακια, γατακια ειτε οτιδηποτε αλλο. Θα γλυτωνες και ολη αυτη την ταλαιπορια, και εσυ και τα ψαρια σου... Μολις ειδα οτι εχεις και τεσσερα χρονια εμπειριας ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ σωστα τα λες αλλα τι να κανω.ειχα διαβασει για αυτα και ελεγαν οτι σκετικα μεγαλονουν γρηγορα,ε, ενταξει τα ιδα στο petshop μια σταλια και τα αγορασα . Μην φανταστεις οτι ειναι τεραστια ειναι 5εκατοστα.Στο petshop μου ειπαν οτι ειναι περιπου 3 μινων.Απλα δεν ξερω τι θα τα κανω στο μελλον
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης τα pangasius δεν είναι και τα ιδανικά ψάρια για φυτεμένα...
Καλύτερα να τα απομακρύνεις πριν στα κάνουν ρημαδιό.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius με Αστακο???? | Zikas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 27-02-09 10:01 |
Pangasius | fontas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 31-05-08 10:07 |
Pangasius hypophthalmus | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 12-08-07 16:43 |
Pangasius, αβγομένο? | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-05-07 06:15 |
Pangasius | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 30-06-06 10:45 |