![]() |
#1 |
Μπόλι για 70 λιτρο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σε ολους. Ειμαι ετοιμος για το στησιμο του πρωτου μου ενυδρειου 70 λιτρων και θα ηθελα την βοηθεια οποιου μπορει με μπολι. Θα ηθελα να ξεκινησω σωστα, οποτε πιστευω ειναι ο καλυτερος τροπος. Επαφιομαι στην καλη σας διαθεση να με βοηθησετε και κυριως στο οτι το ενυδρειο σας ειναι υγιες. Οσον αφορα τις περιοχες, η ευρυτερη περιοχη του Κορυδαλλου ή της Μεταμορφωσης αλλα και οποια ενδοιαμεση δεν θα με βολευε. Ευχαριστω.
|
|
Εμφανίσεις: 3543
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί το βιάζεις τόσο και θες μπόλι σώνει και καλά? Αν το στρώσεις μόνο του σε πειράζει? Να μην έχεις και το άγχος της υγείας?
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Serafeim;331090]Γιατί το βιάζεις τόσο και θες μπόλι σώνει και καλά? Αν το στρώσεις μόνο του σε πειράζει? Να μην έχεις και το άγχος της υγείας?[/quote
Καλησπερα. Κοιτα, αδικο δεν εχεις, αλλα αν μπορω να εχω το ιδιο αποτελεσμα σε 3 ημερες ή σε 1 μηνα..... δεν ειναι λιγο δυσκολο να επιλεξω την μακρα οδο...???? και μαλιστα με περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας..... |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε και καλή επιτυχία από μένα. Κάτσε να δούμε και οι πιό έμπειροι τι θα πούν.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπόλι στη Θεσσαλονίκη | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-02-09 22:04 |
Τι σημαινει μπόλι-μπόλιασμα? | fotis_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-12-08 22:42 |
12 λιτρο χωρις ψαρια. | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-06-08 12:49 |
Ζητείται μπόλι. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-02-08 21:59 |
αναλογια watt/λιτρο | dinos99 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-11-07 09:16 |