![]() |
#1 |
Γειά σας απο εμένα! Νέος με τρελή όρεξη και πιθανό πρόβλημα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Εχω ενα 19L με ένα βετεράνο χρυσόψαρου (που ζούσε σε ενα το πολύ 5 λίτρα χωρίς φίλτρο για 1.5 μήνα)
Ευτυχώς εχω ενα καλό φίλο με 15 χρόνια πείρα. Είμαι στην αρχή ακόμα αφού το ενυδρίο το έχω 6 μέρες τώρα. Κακός δεν το γέμισα νερό απο το φίλτρο που πίνουμε νερό. Χτές αγόρασα τα στικάκια της tropical. Αφου είδα οτι οι τιμές του νερού δεν πάνε και τόσο καλα (PH 8.2 - GH (8.0) - KH 120 (7.0) - NO2 3.0 - NO3 40) ο φίλος μου είπε 30% αλλαγή νερού ΤΩΡΑ και θα μου φέρει λίγο υαλοβάμβακα και αστεράκι να βάλω στο φίλτρο. Το φίλτρο είναι 3πλό. Βιόσφαιρες-ανθρακας-(και κατι σαν φλάτζες) αλλα πουθενά δεν γράφει το πόσα λίτρα περνάει ανα ώρα. Ελπίζω σύντομα να στρόσω για να βάλω neon ![]() Απο ένα πινακάκι που βρήκα στο site πρέπει να έχει CO2 περίπου 2.6 αρα... λίγο. Anubis/Anubian πως το λένε το φυτό; Λογικά θα κάνει καλο ε; Αυτά απο εμένα για τώρα To diko moy einai san ayto http://www.aa-aquarium.com/showroom4.php?id=192&level=2 alla 19ri... ksero, einai ligo mikro. An do oti travao sto spor tha paro POLY megalitero!!! |
|
Εμφανίσεις: 3172
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πιθανό πρόβλημα; | Vasilizzz | Bettas | 8 | 08-03-06 01:33 |