|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μια Bacopa caroliniana και εχουν αρχισει να μαυριζουν καποια φυλλα απο την ακρη και προς τα μεσα κυριως αυτα που ειναι χαμηλα , μοιαζoυν σαν να ειναι πολυ λαδωμενα θα ελεγα οχι μαυρα
Τα χαρακτηριστικα του ενυδρειου φαίνονται στην υπογραφη μου. μετρησεις Νο3=20 Νο2=0 GH=12 KH=6 ph=7.4 Μετρησεις σιδηρου κτλ δεν εχω γιατι δεν εχω αγορασει ακομα ![]() Επισης δεν εχω Co2 , εχω υποστρωμα , βαζω 1ml flourish excel την ημερα Λιπασματα κτλ δεν εχω βαλει τιποτα , και κανω αλλαγες νερου 15$καθε 3 μερες λογω μια μετακινησης που ειχα κανει απο αλλα ενυδρειο για να κραταω χαμηλα τα No3 . διαβασα τον οδηγο αναγνωρισης προβληματων και δεν μπορω να το καταταξω καπου αν ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει ας μου πει μπας και το σωσω γιατι δεν το βλεπω να παει καλά δεν φαινεται πολυ καλα στις photo
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cabomba Caroliniana.... | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 17-01-08 08:46 |
bacopa caroliniana | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-11-07 13:27 |
κιτρινισμα φυλλων | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 16-10-07 10:30 |
Cabomba caroliniana | thanosatha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 14-01-07 23:40 |
σαπισμα φυλλων | fishme | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 28-11-04 17:03 |