|
||||
|
||||
![]()
Σε 54 λίτρα ενυδρείο έχω 6 corydoras paleatus, 1 betta splendens και πολάάάά σαλιγκαράκια Melanoides tuberculata και Planorbis corneus. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να αναπαραχθούν τα cory με αυτούς τους συγκάτοικους; Αυγά πάντως δεν είδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με καλές συνθήκες και προσομοίωση πρώτα περιόδου ξηρασίας και έπειτα περιόδου βροχών,ναι,μπορούν να αναπαραχθούν τα Corydoras στο ενυδρείο σου αλλά με το Betta splendens και τα σαλιγκάρια που έχεις,θα πρέπει να απομαρύνεις άμεσα τα αυγά σε ξεχωριστό ενυδρειάκι αν θες να πάρεις μωρά...Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να γλυτώσει κάποιο αυγό από μόνο του...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
(σφηνα: σε επιασα μιχαλη...οκ, τα κορνεους μπορει να τα πηρες απο μενα...αλλα εγω μελανοειδη δεν εχω....τα ειχες απο αλλου...χα χα χα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα Corydoras δεν συνηθίζουν να τρώνε τα αυγά τους και γενικά δεν ορμάνε στα αυγά ψαριών...Μπορεί να μην ήταν γοννιμοποιημμένα τα συγκεκριμμένα και οι γοννείς άπειροι...Σε επόμενη γέννα πιστεύω πως δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα από την μεριά των Corydoras τουλάχιστον
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ετοιμάζονται να γεννήσουν.! | dim | Δίσκοι | 26 | 22-02-06 19:31 |