![]() |
#1 |
reflectors για juwel rio 300
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλημερα μηπως γνωριζει κανεις ποσο κοστιζουν η ανακλαστηρες (1,20) για rio300? tnks
|
|
Εμφανίσεις: 2691
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οταν ειχα αγορασει τους δικους μου ανακλαστηρες απο Ελλαδα η τιμη τους ηταν πολυ κοντα στην τιμη του 3ου ραιχ (aquaristic.net)
με αλλα λογια ψαξε εαν σε συμφαιρει η αγορα απο εξω τετοιο προιον |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι να πάρεις μόνο τους ανακλαστήρες δεν συμφέρει με τα μεταφορικά.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ...έβαλα το λινκ για να δει περίπου τις τιμές
|
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι δεν ειναι τοσο τραγικη η τιμη ωστε να το παρεις απο εξω ...
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια έχει να κάνει και με πόσο θα τα βρει στα Χανιά.
|
||||
|
||||
![]()
1.20m είναι το ολικό μήκος του ενυδρείου ...
Οι reflectors που πρέπει να πάρεις νομίζω δεν πρέπει να είναι οι 1.20 αλλά λίγο μικρότεροι .... νομίζω οι 1.20 είναι για το 400άρι που έχει μήκος 1.50μ. ας μας πουν όσοι έχουν χρησιμοποιήσει reflectors σε jewel ενυδρείο .. επειδή πρόσφατα κοίταξα για τιμή έχουν 10Ε στην Αθήνα από γνωστό μαγαζί ...
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι..οι 120 εκ ανακλαστηρες ειναι για το ριο 400...
πριν 2 βδομαδες τους πηρα απο ηλεκτρολογικο μαγαζι 5 ευρω τον εναν... δεν γνωριζω τι διαφορα εχουν απο τους μαμισιους.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι διαφορά μπορεί να έχουν οι reflectors ?
![]() Εκτός από το θέμα τιμής που στα ενυδρειακά σου πιάνουν τον .... ![]() τι μήκος έχουν αυτοί που πήρες ?? για το 240 είναι ?
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι....για το ριο 400 με μηκος 120 εκατοστα....5 ευρω ο ενας..
|
|||
|
|||
![]()
πολλες διαφορες μπορει να εχουν
της juwel ειναι καπως πιο τετραγωνισμενος, το προφιλ τους ειναι τραπεζιο δειτε φωτογραφια παρακατω για το rio 240 το μηκος του ανακλαστηρα ειναι 105χιλιοστα (πρακτικα καλυπτει ολο το ωφελειμο μηκος της λαμπας, ακριβως απο εκει που τελειωνει το στεγανο ακροφυσιο) οταν ειχα ρωτησει για ανακλαστηρες απο ηλεκτρολογικο εξοπλισμο μου ειχαν δειξει ενα σχετικα ευπλαστο υλικο (μοιαζει αρκετα με τις juwel) το οποιο εχει κυκλικο προφιλ και ανα τακτα χρονικα διαστηματα εχει καθετα κομματια με τρυπα στην μεση ωστε να κραταει την λαμπα και να διαχεει τον φωτισμο καθετα πρακτικα δεν ξερω ποιο ειναι το καλυτερο, το juwel ομως εγγυαται οτι απλα θα βγαλεις τον ανακλαστηρα απο το κουτι και θα τον κουμπωσεις και τελος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
τελικα τους πηρα 15ε τον ενα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel rio 400 | Perazzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 58 | 27-11-08 15:33 |
Θερμαντήρας Juwel | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 16-10-08 19:48 |
Lumen bright reflectors | Tricky | Φωτισμός | 5 | 05-07-08 09:13 |
Juwel reflectors (ανακλαστήρες για Τ8) | Irwan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-02-08 00:33 |
Λαμπα Juwel | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 06-05-07 23:44 |