|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα...το εψαξα με αναζητηση για τις λαμπες και διαβασα τοσες γνωμες που ζαλιστικα
![]() ενυδρειο 120 λιτ (100 καθαρα) πυκνοφυτεμενο με χαμηλων και μεσαιων απαιτησεων φυτα υποστρωμα της sera..χαλικι 3-4 χιλ diy co2 (απο σαβ.κο θα εχω μπουκαλα) λιπασματα της seachem φωτισμο Τ5 4Χ21 watt τυπου daylight (λευκο φως 6000 kelvin)..συνολικα 84 watt/100 lit ....η ερωτηση...... εχω προμηθευτει και 4 Τ5 λαμπες της osram των 21 watt η καθεμια στα 2100 kelvin..(λευκοκιτρινο φως) σκεφτομαι να κρατησω 2 απο απο αυτες που εχω και να αντικαταστησω τις 2 με αυτες των 2100 kelvin...ειναι καλη αυτη η ιδεα? αλλοι μου λενε να κρατησω τις 4 που εχω και αλλοι να τις εχω 2-2...τι προτεινετε και με ποιο συνδυασμο? ευχαριστω εκ των προτερων υ.γ. δεν αναφερομαι σε αγορα νεων λαμπων...θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτες που εχω τωρα στη διαθεση μου..
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υψηλά kelvin | Μάγγος Θωμάς | Δίσκοι | 6 | 30-01-07 12:25 |
Φως σε 6 lt | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-07-06 17:32 |
Υπάρχει κίνδυνος για άλγες όταν έχουμε φως και λιπάσματα χωρίς co2? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-06-06 20:30 |
Φωσ,περισσοτερο Φωσ | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-12-05 22:34 |