![]() |
#1 |
Προτασης για 120λιτρα ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Θα ηθελα να μου πειτε προτασης για ενυδρειο 120 λιτρα με διαστασης 100χ30χ40 ..Δεν θα ηθελα να κατεβαζω σκληροτητες και ph να αγορασω συστημα co2 κλπ. κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι ψαρια θες να βαλεις? τι λαμπες εχει το ενυδρειο? θες να βαλεις ευκολα φυτα, δυσκολα, μεσαια? Εξοπλισμο εχει το ενυδρειο ? Βοηθα μας λεγοντας μας οσα μπορεις περισοτερα για το τι εχεις και το τι θελεις να κανεις . Υ.Γ. μηπως αντι για co2 εννοεις ΑΟ? γιατι ψιλομπερδευτικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-------------------- Μαλλον πατατα ειπα καθως εχω ramirezi (νανοκιχλιδα) και απαιτει χαμηλο ph και σκληροτητες (ειδικα σε αναπαραγωγη) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο εχει 2 χ25 watt λαμπες Και αν τελικα βαλω ενα ζευγαρι ραμιρεζι θα εχω ευκολα φυτα η και μεσαιες δυσκολιας μιας και στο 60αρι μου πανε σφινα και ευκολα και δυσκολα φυτα .. Το ενυδρειο εχει κομπλε εξοπλισμο εσωτερικο φιλτρο,θερμαντηρα και ανεμιστηρακι...Co2 εννοουσα .. Μάλλον για αφρικάνες τανγανικα θα παω και θα εχω ασβεστολιθικες πετρες και αμμο θαλασσης για ανεβασμα σκληροτητων ...Θα ηθελα να μου πειτε προτασης για το τι προτεινετε .. Αλλα με εχουν τρελανει και τα mikrogeophagus ramirezi οποτε ισως με τυρφη ή απονιοσμενο νερο να βαλω και ενα ζευγαρι ραμιρεζι απο συγκατοικους δεν ξερω τι αλλο..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κιχλίδες malawi σε 120λιτρα; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 29-06-08 10:35 |
120λιτρα φυτεμενο | jimfytakis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 24 | 22-04-08 13:12 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | marios | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 11-07-07 06:11 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΖΩΟΤΟΚΑ | Pritanis | Ζωοτόκα | 16 | 30-03-05 23:03 |