|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας!
Ουφ...όπως ολοι μας το καλοκαίρι έτσι και εγώ θα φύγω τις επόμενες ημέρες για διακοπές, το θεμα είναι ότι δεν μπορω να πάρω μαζί μου το ενυδρειάκι μου πρώτα απο όλα γιατι δεν έχω αμάξι και δεύτερον δεν έχω κάποιον που να μπορεί να το φροντίσει όσο έγω θα λείπω... Μια φορητή γυάλια θα ήταν καλή λύση αν της προσάρμοζα το φίλτρο? Έχετε καμία ιδέα? ![]() Θα λείψω περίπου 10-15 μέρες.... |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε 1 ταιστρα,η αστο σε καποιον να το φροντιζει.
15 μερες ειναι αρκετες...... |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια? Πόσα λίτρα?
|
|||
|
|||
![]()
Ένα χρυσοψαρο σε ενυδρειακι των 10 λίτρων...(Ξέρω είναι πολύ μικρό το ενυδρειο).
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε δε χρειαζεται να σκοτιζεσαι... φιλικα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ασφαλώς και έχω σκοπό να το κρατήσω....και να αγοράσω μεγαλύτερο ενυδρείο.Όλοι εσεις που έχετε μεγάλα ενυδρεία τι τα κάνετε όταν πάτε διακοπές και δεν είναι κανένας για να σας τα φροντίζει?? Τα παίρνετε μαζί σας?
Υπάρχουν φορητες γύαλες που να μπορώ να την πάρω μαζί μου στο καράβι?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να κάνω?? | zaher | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 10-02-08 02:26 |
Τι να κάνω??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-12-07 13:27 |
Τι να κάνω; | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-12-07 16:08 |
sos Τι να κάνω?? | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 23:58 |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |