|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετώ την παρέα.καταρχάς να σας παρουσιάσω το άθλιο καπάκι μου,το οποίο είναι 31χ61 και θα προσπαθήσω κάπως να σουλουπώσω.ο λόγος που έχω ανοίξει αυτό το θρέντ είναι ότι θέλω την βοήθεια των "ειδικών" στο θέμα πατέντα...να λοιπόν το καπάκι:
![]() ![]() αυτές ήταν για να έχετε μία γεννική εικόνα του τί παίζει.... τώρα,το πρόβλημά μου,είναι η προσθήκη επιπλέον λάμπας,διότι αυτή η 15βάττ που έχει δεν είναι αρκετή για τα 60λτ μου.,οπότε,θέλω τουλάχιστον μία ακόμη των 9βαττ(αν κάνω λάθος διορθώστε με).μία κίνηση που έκανα ήταν να βάλω έναν επιπλέον ανακλαστήτρα,αν και δεν έκανε πολύ δουλειά. ορίστε μερικές ακόμη φωτό: ![]() ![]() ![]() ![]() τη λάμπα που να βάλω,σκέφτηκα να την βάλω στο πίσω μέρος κόβωντας τα στηρίγματα για να μπεί.επίσης θα γίνουν τρύπες,ώστε να περάσουν τα καλώδια της λάμπας.ακούω τη γνώμη σας...ελπίζω να μην χρειαστεί να πάω σε εξολοκλήρου καπάκι diy ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με συμβατότητα... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-10-07 01:29 |
Πρόβλημα με αυτοσχέδιο καπάκι ενυδρείου. | arxariosss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-06 14:25 |
προβλημα με το καπάκι | vana19 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 08-09-06 12:01 |
Βοήθεια με guppy | pStathis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 22-01-06 01:14 |
Καπάκι με λάμπες... ΠΩΣ!??!? | kflynt2005 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 16-01-05 18:05 |