|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ύστερα απο αρκετή μελέτη και αρκετές χρήσιμες συμβουλές που πήρα απο όλους σας κατάφερα επιτέλους να βελτιώσω το ενυδρείο μου το οποίο ναι μεν τρέχει δύο χρόνια αλλά ύστερα απο ριζικές αλλάγές πήρε τη παρούσα μορφή!! Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους leonm, giorgio και imichal αλλά και όλους εσάς που με βοηθήσατε με τις συμβουλές σας!!
Πληροφορίες Διαστάσεις: 99 Χ 33 Χ 26 Όγκος: 85ltκαθαρό Κατηγορία: Φυτεμένο κοινωνικό Φυτά: Hygrophila corymbosa var angustifolia, Echinodorus tenellus, Echinodorus magdalensis, Egeria densa, Anubias Hastifolia lucanas, Echinodorus x ozelot green, Hygrophila polysperma, Microsorum Pteropus, Peacock moss, Monosolenium tenerum, Cryprocoryne x willisii, Cryptocoryne wendii green, Anubias barteri var. nana Ψάρια / ¶λλαείδη:8 Hyphessobrycon eques,5 White skirt tetra, 2 Xiphophorus helleri, 2 Trichogaster leeri, 6 Red eye tetra, 4 Gymnocorymbus ternetzi, 4 Sae, 2 Thayeria boehlkei Διακοσμητικάυλικά: 1 Ξύλο, χαλίκι Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 1 arcadia tropical light 25W & 1 Phillips aquarelle 25W Διάρκεια φωτισμού: 12 ώρες με χρονοδιακόπτη Φιλτράρισμα: Εξωτερικό Eheim 2213, Εσωτερικό Easyjet Θερμοστάτης: Jager 100W Λίπανση: Seachem Flourish Excel, Seachem Iron, Seachem Pottasium Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού: 30% Κάθε βδομάδα Θερμοκρασία: 26oC ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Κάθε γνώμη και κριτική δεκτή!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο εγινε το ενυδρείο σου Ελβιρα και σίγουρα θα γινει ακόμη καλύτερο όταν αναπτυχθούν περισσότερο τα γρασίδια και τα υπόλοιπα φυτά!Καλή συνέχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ leonm!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο! Ομορφο!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Και θέλω να προσθέσω οτι τα Trichogaster leeri (pearl gourami) σου ειναι πανέμορφα.....Λαμπουν!!! Φωτίζουν το ενυδρειο σου!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, μπράβο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μενα μου αρεσει παρα πολυ!πολυ ομορφο!Πιστευω οτι με τον καιρο που θα φουντοσουν τα φυτα θα ειναι ακομα ομορφοτερο...το μονο που με ψιλο χαλαει ειναι το χαλικι,δεν ξερω μου φενεται αρκετα χοντρο...αλλα σιγα το πραγμα...πολυ ομορφο,καλη συνεχεια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο κι από μένα! Ακόμα ένα υγιές ενυδρείο
![]() ![]() ![]() Να το χαίρεσαι!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τα καλά σας λόγια!!! Και τον imichal που μου έδωσε τα pearl gourami...τα οποία φωτίζουν το ενυδρείο μου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας στέλνω φώτο να δείτε την πρόοδο του ενυδρείου μου μετά απο ενα μηνα που εκανα την παρουσίαση!!
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο πολί όμορφω είναι το ενίδριο!!καλή σηνέχεια
|
||||
|
||||
![]()
Χριστέ μου, δάσος έγινε! Μπράβο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Ελβιρα! Πολύ ομορφο! Μεγάλη βελτίωση!
(και που να δουλεψει και το co2......ποιος σε πιανει μετα!!!!) |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο! (αχ τι κανουν τα φυτα!) Καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και χωρίς προσθήκη CO2 το οποίο μεταξύ μας δεν σε βλέπω να το καταφέρνεις τελικά...
![]() ![]() ![]() Καλή συνέχεια με την ζουγκλίτσα σου...
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο!μπραβο
|
|
||||
|
||||
![]()
γειά σου και απο εμένα
ωραιο φαινεται το ενυδρειο σου. Δεν ξέρω πως φαίνεται απο κοντα αλλά μηπως τωρα που μεγάλωσαν τα φυτα΄χρειάζεται μια αναδιάταξη.? το λέω γιατι εχεισ κάποια ψηλά φυτά που ειναι διασπαρτα. Αυτά απο μενα. Καλη συνέχεια.
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Ελβιρα ! ομορφιες !
Με τον καιρο θα γινει ακομα ωραιοτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!! Εχει γίνει ζούγκλα το ενυδρείο μου....όπως ακριβώς το ήθελα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικό! Τα θερμά μου συγχαρητήρια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει αν το ήθελες ζούγλα οκ, πάντως μια αναδιάταξη την θέλει πιστεύω. Δεν φαίνεται τπτ απο τα διακοσμητικά σου !
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρέσει ζουγκλίτσα όπως είναι..αρα δε βρίσκω λόγο να κάνω αναδιάταξη!!! Κ τα ψαράκια πιστεύω οτι θα την έχουν καταβρεί με το περιβάλλον τους!! Έχουν μπόλικες κρυψώνες για ανάπαυση τώρα πια!!!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο μπραβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες καινούριες φωτο απο την ζουγκλίτσα μου!!!
|
||||
|
||||
![]()
υγιεστατα φυτα!!! μπραβο σου!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα φυτά σου μοιάζουν σε πολύ καλή κατάσταση.. Μ'αρέσει η ζούγκλα σου αφού αρέσει και σε σένα..Ο καθένας με τα γούστα
![]() Σίγουρα τα ψάρια θα εκτιμήσουν τις κρυψώνες αρκεί να έχουν και κάποιο ανοιχτό χώρο για να κινούνται.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο ταρζαν λειπει....
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ προσεγμένο ενυδρείο.
Έτσι προορίζω και το δικό μου. Βέβαια ένα ενυδρείο ζούγκλα δεν είναι κατάλληλο για κοπαδόψαρα γιατί δεν μπορούν να κινούνται ελεύθερα και όλα μαζί. Τι είναι τα ασπράκια πάνω στο ξύλο...? Έχεις γέννες από τους ξιφοφόρους? Αυτά από εμένα και καλή συνέχεια... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
Επιτέλους Φωτογραφίες | tomeye | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-01-03 22:15 |