|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας,
Εχω ενα δευτερο ενυδρειο 54 λιτρα απο το carrefour φυτεμένο που εχει μονο μια λαμπα 15 watt. -Θελουν πιο πολυ δυναμη σε λαμπα? -Να βαλω δευτερο και να κρατησω αυτο που εχει ηδη μεσα? -Ποσα watt πρεπει να εχω γενικα για 54 λιτρα που ειναι στα 30% φυτεμενο? (εχω βαλει CO2) -Και αν να βαλω δευτερη, απο που μπορω να παρω water proof στηριγματα? το εχει κανει κανεις με το καπακι του carrefour? Συγγνωμη για τις 1000 ερωτησεις ![]() ξερω μονο 3 απο τα φυτα που εχω: -Ceratophyllum demersum 'Foxtail' -Hygrophila polysperma 'Rosanervig' -Echinodorus bleheri (bleherae) και μια φωτο: (μη φρικαρετε για το φιλτρο, θα βαλω εξωτερικο συντομα) ![]() Σας ευχαριστω και παλι συγγνωμη αν σας ζαλισα με τις ερωτησεις ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ CARREFOUR | eve_gr2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 14-03-08 00:14 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
βοηθεια με τα φωτα | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 02-02-08 23:39 |
Νεο 10-λιτρο με μονομάχο | boardman | Bettas | 20 | 22-05-06 11:56 |