|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια ευχομαι να ειστε ολοι καλα.θελω βοηθεια.μπορειτε να μου πειτε να αγορασω βιβλια για τα ψαρια,για φυτα,και οτι εχει σχεση με τα ενυδρεια?ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 23-02-08 στις 00:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τσιμισκή είναι
![]() Τον σκότωσες δύο φορές τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θελω να παρω ενα ενυδρειο πιο μεγαλο απο αυτο που εχω.το δικο μου ειναι 120 λιτρα.μπορειτε να μου πειτε τι?και ποσο πανω κατω και κοστος εχει?ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Κωνσταντινα ! κατα καιρους παρουσιαζονται στο φορουμ αγγελιες που αφορουν πωληση ενυδρειων με καλες ευκαιριες. Αν παλι θες καινουριο ενυδρειο δεν εχεις παρα να ρωτησεις στα αναλογα καταστηματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στον πεζόδρομο στον ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.Τρίτος όροφος.Έχει την εγκυκλοπαίδεια του ευδρείου 26,12.Το βιβλίο λέγεται εγκυκλοπαίδεια του ενυδρείου και λέει από το πώς να το φτιάξεις μέχρι συνθέσεις ψαριών και φυτών.ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ.Αν και στο φόρουμ,πησταίβω ότι θα σε βοηθήσουν πιο πολύ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συμφωνω οτι υπαρχουν πολυ καλες προσφορες σε μεταχειρησμενα αλλα προσωπικα δε θα επερνα ποτε...... αν εχεις την δυνατοτητα επελεξε μετα απο ερευνα ενα καινουργιο.... καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου στειλω ενα προγραμματάκι τυφλου συστήματος;;;
ή ενα καθαριστικό;;; ![]() πάντα φιλικά,
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα συμφωνισω με τον mikele.Οσο μεγαλυτερο τοσο ακριβοτερο.Μπορει να στησεις ενα ενυδρειο που να κοστιζει απο 2 ως 10+ ευρω το λιτρο.Αλλα χρηματα θα χρειαστεις για κιχλιδες και αλλα για ενα φυτεμενο ή ενα reef θαλασσινο.Κοιτας την τσεπη σου οχι μονο οσο αφορα την αγορα του ενυδρειου και του εξοπλισμου αλλα και την συντηρηση του αργοτερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλησπερα | kwnstantina | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-08 00:19 |