|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Έκανα το μίγμα όπως αναφέρεται σε κάποιο topic ( 2,5 κούπες ζάχαρη , μισό κουταλάκι μαγιά σε 1 ½ λίτρο ) αλλά δεν βγάζει αρκετές φυσαλίδες , βγάζει 1 φυσαλίδα ανά 5 δευτερόλεπτα τι έχω κάνει λάθος?? Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παντως το ποσες φυσαλιδες θα βγαινουν εξαρτατε και απο την θερμοκρασια του μιγματος. |
|
||||
|
||||
![]()
Η οποια θερμοκρασια μειγματος εξαρταται απο του δωματιου..
|
|||
|
|||
![]()
Θα βάλω το μπουκάλι σε ένα μονωμένο κουτί για να ανεβάσω την θερμοκρασία -τώρα έχω 20 -να την πάω τουλάχιστον στους 22
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα ανεβει η θερμοκρασια σε μονωμενο κουτι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτηκα τελικά να βάλω το μίγμα σε ένα θερμό , έβαλα το νερό στους 23 βαθμούς και το έριξα μέσα , μετά από 3 ώρες περίπου άρχισε να βγάζει 1 φυσαλίδα ανά 3 δεύτερα , στο ενυδρείο έχω βάλει αεροπετρα και έβγαινε κανονικά το CO2 αλλά μετά από 3 μέρες σταμάτησε να βγαίνουν φυσαλίδες από την αεροπετρα δεν ξέρω τι γίνεται μάλλον πρέπει να αγοράσω ένα σύστημα του εμπορίου για να ξενοιάσω μια και καλή…
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπορείς να βάλεις και δυο μπουκάλια και να τα ενώσεις με ενα ταφ.Βάλε και την σκάλα της hagen και είσαι ok
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο που αυτό θέλει πολύ προσοχή σε περίπτωση που ανέβει η θερμοκρασία και δεν είσαι σπίτι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυσαλιδες-επιφανεια ενυδρειου | casperon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-11-07 10:42 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |
νεος μονομαχος.. φυσαλιδες | gwgw | Bettas | 34 | 28-06-06 13:18 |
Κερατοφυλλο και φυσαλιδες........ | Pritanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 26-07-05 12:40 |
φυσαλιδες απο εξωτερικο eheim 2215 | chrisstam | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-04-05 20:03 |