|
||||
|
||||
![]()
Ακουγα οτι αργα ή γρηγορα θα αφησεις την τυρφη και θα πας στην ΑΟ και λεω να αρχισω να την ψαχνω.
Χρειαζομαι 70 λιτρα νερο την εβδομαδα για τις αλλαγες που κανω μεχρι στιγμης προετοιμαζοντας νερο με τυρφη. 1. Τι αλλος εξοπλισμος χρειαζεται εκτος απο την ΑΟ, για μαλακο νερο? πχ ενα δοχειο ταδε κλπ 2. Εχω ακουσει οτι μια συγκεκριμενη συσκευη ΑΟ εχει αφησει καλες εντυπωσεις στους φιλους συνχομπιστες και ειχαν κανει ομαδικη παραγγελεια κλπ. Ποια ειναι αυτη η συσκευη και αν καποιος ξεκινησει διαδικασια (εγω δεν εχω πειρα με ιντερνετικες αγορες) ας ενημερωσει. 3. Υπαρχει στην ελλαδα, που? και ποσο κοστιζει συγκριτικα με αγορα απο ιντερνετ? 4. ποια η διαδικασια (ευκολη)? καποιο λινκ? 5. Τι αλλο πρεπει να ρωτησω και δεν το ρωτησα? ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοκκινα βραγχια | βαγγελης καραγιαννη | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-03-08 05:59 |
Ή θα την μαθω ή θα την ''σκοτωσω'' | Tricky | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 10-02-08 00:35 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΒΡΑΓΧΙΑ | xenofon | Δίσκοι | 6 | 01-06-05 07:44 |
ΤΑ ΒΡΑΓΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΒΙΣ... | Pritanis | Δίσκοι | 6 | 15-04-05 21:25 |
Θυληκο Μολι με ελαφρος κοκκινα βραγχια. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 21-06-03 10:18 |