|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας και καλή χρονιά!
Στο 120άρι μου έβαλα προσφάτως ένα μονομάχο και 4 σκαλαράκια μικρά . Προς το παρόν δεν έχω δει κανένα καυγά.Θεωρείτε ότι θα έχω πρόβλημα αργότερα? Ο μονομάχος κάθεται κυρίως γύρω από το θερμοστάτη!Υπάρχει πρόβλημα μήπως?? Δεν τον βλέπω να κολυμπάει γενικά. Ηθερμοκρασία είναι ρυθμισμένη στο 27. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει σοβαρή περιπτωση τα σκαλαρια να πειραζουν τον μονομαχο αργοτερα......
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα προτεινα να τον ειχες τον μονομαχο μονο του.Μια φορα εβαλα μονομαχο με αλλα ψαρια και δεν μου εζησε,ηταν κρυμμενος στο θερμαντικο
σωμα συνεχως.
|
|||
|
|||
![]()
ο μονομάχος δεν μπορώ να πω ότι κρύβεται απλά αράζει εκεί . Ακόμα και όταν κολυμπάνε ή τρώνε τα σκαλάρια δίπλα του δεν ενοχλείται.
Μήπως δεν έχει ακόμα συνηθίσει το μέγεθος του ενυδρείου σε σχέση με το ποτηρακι? 4 μέρες είναι μέσα μόνο 1-2 φορές έχει ψιλοκυνηγήσει ένα περίεργο σκαλαρι αλλα τιποτα το ιδιέταιρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε λίγο θα τον κυνηγήσουν τα σκαλάρια για την ουρά του.
|
|||
|
|||
![]()
Τα ίδια σκαλάρια πριν ήταν σε ένα 120άρι με guppy , pluty και ξιφοφόρους και δεν έιχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πέτυχε, έτυχε!
|
|||
|
|||
![]()
τι άλλο μπορώ να βάλω μέσα στο ενυδρείο?
Σας παρακαλώ συγκεκριμένα γιατί όλοι γενικά μου απαντάνε. |
|
||||
|
||||
![]()
ροδοστομους , corrydoras , pancilfish.
Aλλα 4 σκαλαρια σε 120 λτ ειναι πολλα εγω θα ελεγα 2 με καμια 12 ροδοστομους και 6 corrydoras και θα εισαι φραπας |
|
|||
|
|||
![]()
όταν μεγαλώσουν και βγει ζευγάρι μάλλον αυτο θα γίνει.
blue ram μπαίνουν? |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειχα 1 μονομαχο με τα σκαλαρια μου και δεν ειχαν προβλημα,ισα ισα που ο μονομαχος κυνηγουσε τα σκαλαρια,αλλα ηταν απο μικρα μαζι και ειχαν συνηθηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
.................................................. ..................
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
με ποια ψαρια παει ο μονομαχος | μελινακι | Bettas | 35 | 29-11-09 16:54 |
ΦΩΤΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ | petros | Bettas | 3 | 24-05-07 01:02 |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
μονομαχος με παπαγαλοψαρο; | Kiki | Bettas | 5 | 17-02-06 00:34 |
Μονομαχος με πρησμενη κοιλια | dpan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-12-03 00:58 |