|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα αυτο το τεστ για ΚΗ.
Ξερει καποιος αν η τιμη του ΚΗ ειναι αυτη που μετραω αμμεσως μολις το χρωμα αλλαξει απο μπλε??? ή συνεχιζω μεχρι να γινει εντονα κιτρινο.Γιατι στις οδηγιες λεει BRIGHT YELLOW Ευχαριστω ΠΕΤΡΟΣ |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιώ αυτή την σειρά τεστ, και σταματάω να προσθέτω σταγόνες όταν αρχίζει να μην είναι το αρχικό του χρώμα. Από μπλέ ας πούμε, όταν γίνει πορτοκαλί, σταματάω. Αυτό είναι και το ΚΗ, αλλά τωρα, τι αποκαλώ εγώ πορτοκαλί και τι εσυ....
Σε γενικές γραμμές όμως, θα είσαι εντός ορίου 1/2 βαθμών KH που στην περίπτωση μου δεν με χαλάει με τα μπούνα, εσυ τι ψάρια έχεις? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πραγματική μέτρηση είναι όταν ρίξουμε τόσες σταγόνες ώστε να γίνει έντονα κίτρινο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εχω βαλει αγγελια και για ACEI εχεις τοιποτα υπ' οψιν?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερομηνία Λήξης τεστ ΑΡΙ | soupia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-04-07 12:13 |
Κάτι δεν πάει καλά με τα τεστ της ΑΡΙ | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-11-06 02:08 |
ΚΗ-pΗ | mag23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 25-10-06 00:01 |
Πίνακας διάγνωσης ασθενειών της ΑΡΙ | george | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 03-07-06 10:39 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |