|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ισως δεν ειμαι στο σωστο ποστ...sorry γιαυτο...
αφου λοιπον εχω ετοιμασει καθαρισει το παλιο ενυδρειο για αλλαγη σε κιχλιδες ..ψαχνω να βρω φενιζολ ..καμια ιδεα?σε οτι οικοδομη εχω περασει δεν εχω βρει και με πετ το ιδιο.επισης εδω στην περιοχη δεν υπαρχουν ουτε πετρες moonstone...πρεπει να ξενιτευτω για να βρω???εχει κανενας καμια ιδεα? |
|
||||
|
||||
![]()
Φελιζόλ σε μάντρες με οικοδομικά υλικά.
Πέτρες από παραλία...ποτάμι....νταμάρι....χωράφι..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έχει δίκιο ο george Πέτρες από παραλία...ποτάμι....νταμάρι....χωράφι.....
εγώ έβγαλα τις moonstone και πήγα σε ένα ποταμάκι και μάζεψα μαύρες πέτρες , η αντίθεση τις πέτρας με το χρώμα των ψαριών είναι φοβερή |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά στον Βύρωνα ο άνθρωπος πόσο εύκολο είναι νομίζετε να βρει?
Και γενικά στην τσιμεντούπολη αυτά δεν είναι και τόσο εύκολα όπως στην Θεσ/νίκη ή τις Σέρρες! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
sosta ta les pascm dioti se oti mantra edo giro piga mono to fenizol brika..prepei na jeniteuto pagma diskolo..opote arxizi siga siga i idea me tis kixlides na egkatalipi
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προς Υμηττο μερια θα βρεις moonstone μουρλια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 13-05-07 09:36 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-05-07 15:29 |
ξυλα για διακοσμηση | Θεοδωρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 20-09-06 20:08 |
ΤΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΩ??? | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-04-04 21:25 |
Διακοσμηση ενυδρείου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 13-04-04 00:41 |