|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ΠΣΦΕ σας προσκαλεί όλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας, του Κλιμάκιου Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή, 22 Φεβρουαριου του 2009 και ώρα 12.00μμ.!
Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο καφέ Βennigan’s στο εμπορικό κέντρο Florida στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής απέναντι από το ΙΚΕΑ. Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος με πολλά δώρα! Να είστε όλοι εκεί!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 14-01-09 στις 11:28 |
|
||||
|
||||
![]()
Ολες οι φωτο στο www.aquarist.gr
αυριο και εδω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ήταν η infacoma (ήμουν εκθέτης) θα ήμουν εκεί
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαθε πρώτη Κυριακή του μήνα .Πλήν εκτάκτων που γνωστοποιούνται έγκαιρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
H επομενη ειναι εκτακτη!
θα γινει στις 8 Μαρτιου, γιατι στις 1 ειναι το τριημερο της Καθαρης Δευτερας.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Στο φόρουμ του συλλόγου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....αστες εκει να τις βλεπετε εσεις....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λογω χρονου δεν τις εβαλα ακομη εδω αλλα θα τις βαλω, ελπιζω μεχρι το βραδυ.
Μιχαλη, δε σε εχουμε μελος?Πρεπει να στειλω το Σωκρατη να σε κανει, να μπορεις να τις βλεπεις κι εσυ!
|
||||
|
||||
![]()
Λίγες μέρες έμειναν !!!
Σας περιμένουμε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχουμε κοπη πιτας του επαγγελματικου συλλογου στις 22 ωρα 11 στην κομοτηνη.......
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα καταφέρω να έρθω, να φέρω και τα ψαράκια της αγγελίας; (2 πλάτυ +2 ξιφοφόροι) Ενδιαφέρεται κάποιος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά να περάσετε παιδιά!!!
Πραγματικά ζηλεύω! Εγώ δυστυχώς είμαι στο Βέλγιο και θα πρέπει να μείνω εδώ μέχρι τον Ιούλιο!!!
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς είμαι στο Βέλγιο και θα πρέπει να μείνω εδώ μέχρι τον Ιούλιο
ρε δεν αφηνεις τα σαπια σου δημητρη να παιρνας καλα |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ όμως γιατί ζηλεύω εσένα τώρα....
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια να τα φερεις μονο αν εχεις κανονισει ηδη να τα δωσεις καπου, ειναι κριμα να ταλαιπωρηθουν. Τη τελευταια φορα ενα "γλυφτρακι" το ειχαμε απο δω κι απο εκει και παρακαλουσαμε καποιον να το παρει.
|
||||
|
||||
![]()
Φέρ'τε και καμία λαβίδα έξτρα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-02-09 14:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |