|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι ετοιμο και τρεχει.Μπολι δεν εxει μπει ακομη.
Με 2 λιτρα στρωμενο substrat τι ψαρια μπορω να βαλω για αρχη? Απο αλλα ηδη σκεφτομαι μονο cardinal και κορυς.Ισως και μερικα ροδοστομα. 1-Τι Kh Gh πρεπει να εχω? 2-Ποσο πρεπει να ρυθμισω το Ph? 3-Θερμοκρασια min max? 4-Την UV να την βαλω να τρεχει απο τωρα??Η θα επιρεασω την σχετικα μικρη βιολογια? 5-Eχω βαλει πετρες λαβας (25-30 κιλα)τις οποιες τις εχω καλυψει ολες με java moss.Mηπως δημιουργουν προβλημα στο νερο?? 6-Με τι τροφη να αρχισω??Πειτε μου και εταιρια αν θελεται plz! 7-Εχω το discus trace απο seachem.καθε ποτε να ριχνω?? Ευχαριστω εκ των προτερων.! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |
Εχω γεννα.....τωρα!!!!!! | Κων/νος Μ. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 23-05-07 22:13 |
Τωρα τι κανουμε..? | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-03-07 14:46 |
Τελος στρωσιματος τωρα; | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-06 09:15 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |