|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτηκα να κάνω μια παρουσίαση ενός ενυδρείο μου γιατί σε λίγο καιρό θα διαλυθεί και οτι υπάρχει μέσα θα πάει σε ένα 400λ. που θα κατασκευάσω
![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:100x30x40 Όγκος:120λ.-100λ(καθαρά) Κατηγορία:κοινονικό φυτεμένο Φυτά:1χcladophora aeqaqropila,2xMicrosorum preropus ''Undulata'',3xannubia,1xEchinodorus 'aframe',1xBacopa monnieri,1xAponogeton Longiplumulosys,4xVallisneria spiralis ''Tiger'' και άλλα 3 φυτά που δεν τα ξέρω... Ψάρια / ¶λλα είδη:12χ neon,2χ ramirezi(ζευγάρι),3χ Carnegiella strigata,4x corydoras Διακοσμητικά υλικά:2χπέτρες,2χμοπάνι,άμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαύρο Φωτισμός:1χΤ8-30w ![]() Διάρκεια φωτισμού:10ώρες την μέρα με χρονοδιακόπτη Φιλτράρισμα:fluval 205 Θερμοστάτης:rena 100w Λίπανση:υγρή λίπανση amstra aquarium dunger Παροχή CO2:σύστημα της nutrafin Τροφές:Tropical D-Allio plus,Tropical supervit,osi shrimp pellets,omega one shrimp pellets Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0,5 Αλλαγές νερού:κάθε Κυριακή Θερμοκρασία:27-28τώρα ¶λλες πληροφορίες:2 ανεμηστηράκια στο καπάκι που τον τελευταίο καιρό δουλεύουν ακατάπαύστα ![]() Φωτογραφία: Για να ακούσω σχόλια...Πως σας φένεται?Παρατηρίσεις? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρειο μου!!! | shilvershark | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 13-06-06 18:16 |
το ενυδρειο μου | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-01-04 02:18 |