|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο 1 μηνα αγορασα 2 γατοψαρα στο μηκος 1εκ....
τωρα ενα μηνα (και λιγοτερο) μετα εχουν φτασει το μηκος του ''μεγαλου γατοψαρου'' μου 4εκ. ... το ''μεγαλο'' γατοψαρο εκανε μηνες να φτασει αυτο το μηκος ενω τα αλλα 2 το φτασανε σε 1 μηνα... ειναι φυσιολογηκο; |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάς για το ίδιο είδος?
|
||||
|
||||
![]()
ναι...και ειναι παραξενο (για μενα τουλαχηστον)...
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αρκετά συνηθισμένο!
Συμβαίνει διότι πολλές φορές τα νεογέννητα δεν έχουν και τις καλύτερες συνθήκες για να αναπτυχθούν με αποτέλεσμα να προξενούνται βλάβες ακόμη και μόνιμες όπως π.χ. ο νανισμός.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε...το 3ο (το μεγαλο γατοψαρο) μπορει να υπεστει νανισμο επειδη δτην αρχη ηταν για κανο 2μηνο στο 20ερι και να μην ειχε χωρο να αναπτυχθει; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα προβλήματα μπορεί να προέρχονται και απο ποιο πριν! Πριν δηλαδή το αγοράσεις!
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω να ειναι αυτο...!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Moy Spane Ta Fylla | pchrisovergis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-10-06 17:01 |
Tα χρυσοψαρα τρωνε τα φυτα? | vassilios | Χρυσόψαρα | 4 | 14-10-05 13:51 |
Tα αδελφάκια | hejo | Malawi | 0 | 28-12-04 16:33 |
ta nevra mou | inser | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 26-10-04 13:51 |
Tα 1000 lt του gavroy !!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 79 | 03-01-03 23:34 |