|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγόρασα ένα φίλτρο νερού για να πίνουμε νερό εδώ στο σπίτι
Είναι 2 δρόμων 10” και έχει ενεργό άνθρακα και 5 micron Τα τεστ τις API είναι Νερό βρύσης ....... Νερό Φίλτρου
(a) νόμιζα ότι buffer κάνει το ντεκόρ. b). Και ότι με την πάροδο του χρόνου το νερό μαλακώνει) η απορία μου τώρα είναι πως θα ήταν ο καλύτερος τρόπος ώστε τα αγγελόψαρα που έχω να μην στρεσαριστούν μετά από 3 χρόνια που ζουν με τις παραπάνω μετρήσεις που ανέφερα νερού βρύσης (ph=8.4) β) μετά πόσο χρόνο θα ήταν φρόνιμο να περάσουν ολοκληρωτικά στο νερό φίλτρου γ) υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μας βγάζει τις αναλογίες λίτρων πόσο βρύση, ποσο νερο φίλτρο , ώστε στο ενυδρείο θα έχουμε PH = x .... κλπ το ενυδρείο είναι 150 λίτρων ευχαριστω Πανος θέλω να φέρω το νερό του ενυδρείο σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών, σιγά σιγά ώστε μετά από κάποιο χρόνο να κάνω αλλαγές νερού από την έξοδο του φίλτρου αποκλειστικά χωρίς πρόσμιξη νερού βρύσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PanosII : 14-07-07 στις 17:43 Αιτία: typografiko |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διάχυση CO2 - με Φίλτρο Νερού Ρολογιών | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 05-09-07 22:56 |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |
Φίλτρο και τιμή ... | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-09-05 16:25 |
Ενυδρείο και φίλτρο | Blanch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 25-07-05 12:07 |
Τροποι αλλαγων νερου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 18:31 |